Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Kastanje lamelparket

Bent u toe aan een nieuwe vloerbedekking of kijkt u uit naar een update van uw interieur, dan is dit wellicht een goed moment om, bijvoorbeeld kastanje, parket kopen. Door te kiezen voor parket kastanjehout verkrijgt u niet alleen een prachtige, unieke vloer, die een meerwaarde voor uw woning is, maar profiteert u ook van de uiterst lage kastanje parket prijs. Kastanje lamelparket is deze week in de uitverkoop. Kastanje parket kopen betekend kiezen voor een robuuste, inlandse, hardhouten vloer waarvoor geen tropische bossen gekapt hoeven te worden.

kastanje

De uitstraling van parket kastanjehout

Kastanje parket kopen betekend ook kiezen voor een kastanje lamelparket die de ruimte verlevendigd met haar opvallende structuren en kleur, en die er binnenshuis heel elegant en natuurlijk uitzien. Parket kastanjehout heeft lichte achtergrond kleuren, deze contrasteren harmonisch met de kastanjebruine tekening tot een warme zachte kleur. Met parket kastanjehout haalt u een duurzame vloer in huis die bijdraagt aan een gezond binnen klimaat.

De voordelen van kastanje lamelparket

Kastanje lamelparket, ook wel kastanje duoplanken of kastanje multieplanken genoemd, bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar verlijmd zijn en tot één, massief geheel zijn gevormd. Hierdoor wordt de natuurlijke werking van het hout tot een minimum teruggebracht terwijl u geniet van de uitstraling van een massief kastanje houten vloer. Parket kastanjehout lijkt veel op eiken maar is lichter in gewicht en laat zich iets makkelijker bewerken. Dit is een groot voordeel bij het leggen van de vloer. Ook is parket kastanjehout goed bestand tegen vocht. Dit maakt een kastanje lamelparket heel geschikt om, zonder problemen, door te leggen tot in de keuken of een andere ruimte waar makkelijk met water gemorst kan worden. Daarnaast is parket kastanjehout ideaal voor mensen met jonge kinderen en/of huisdieren die op de vloer ravotten. De kastanje lamelparket planken hebben een keiharde toplaag die is afgewerkt met een beschermlaag. Dit houdt in dat uw kastanje lamelparket direct na het leggen zonder problemen beloopbaar is. Dus geen stoffige en luidruchtige werkzaamheden binnenshuis om uw kastanje lamelparket te schuren en van een afwerklaag te voorzien. Kastanje lamelparket is door de stabiliteit van het kastanje hout uitermate geschikt om toe te passen op vloerverwarming en verkoeling.

Kastanje parket prijs

Besluit u tot kastanje parket kopen dan is het verstandig om zich gedegen te oriënteren op de kastanje parket prijs, Een snelle blik op internet leert dat de kastanje parket prijs even als de andere vloeren bij BeBo Parket het voordeligste worden aangeboden. Daar komt nog bij dat de kastanje parket prijs nu waanzinnig laag is. Wilt u kastanje parket kopen, pak uw voordeel Tijdens de uitverkoop gaan deze vloeren tegen kostprijs de deur uit. De voorraad is beperkt op=op!

Kastanje parket vloer leveren.

U kunt kastanje lamelparket online bekijken en voordelig bestellen, maar ook via beeldbellen zijn wij in staat onze mogelijkheden voor al uw vloeren wensen te laten bekijken. Vanzelf sprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom. Vanaf hier kunt u uw vloer direct meenemen of door ons laten bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten leggen. Wat kastanje parket kopen betreft,u doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaald pas wanneer de vloer is geleverd.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Van: €59,98 pm2 Prijs nu voor €7,98 pm2

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!