Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren
9 wenge lamelparket

Wenge lamelparket naturel

Voor wie het huis, de winkel of een kantoorruimte wil verfraaien met een stijl volle en oersterke houten wenge vloer doet er goed aan nu de [voordeel] kans te grijpen. Wengé lamelparket is deze week in de uitverkoop. Wel is het goed om u van tevoren even te verdiepen in de hout soort van wenge lamel parket, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wengé parket

Wenge parket wordt gemaakt van een duurzame Afrikaanse hardhout soort. Dit tropisch hardhout is één van de donkerste en zwaarste hout soorten die we kennen. Vers gezaagd wenge hout is geel van kleur maar onder invloed van licht wordt het al snel donkerder. Wenge parket is van nature gekleurd door, afwisselend, regelmatige banen van zwartachtige en bruine strepen. Dit geeft een pure en melkchocolade kleurig wenge vloer met een violet waas erover, die getekend is met bijna zwarte fijne adertjes en fraaie vlamtekening.

Eigenschappen wengé vloer

De houtsoort die voor wenge lamelparket wordt gebruikt is bijzonder sterk en druk bestendig. Wenge heeft een druk sterkte van 80N/mm². Als u dit afzet tegen eikenhout die een druk sterkte heeft van 50N/mm² begrijpt u dat wenge behoort tot de meest sterke hout soorten. Wenge hout is dan ook geclassificeerd met duurzaamheid klasse 2. Daarbij komt dat wenge parket weinig vocht opneemt, iets dat een voordeel kan zijn voor een wenge vloer die ligt in een ruimte met sterk wisselende lucht vochtigheid. Dat wenge hout brandvertragend is, is een eigenschap die meetelt bij een veilige leefomgeving.

Waarom wengé lamelparket

Door massief houten delen van wenge hout, onder hoge druk, te verlijmen met een onderlaag van kruislings op elkaar geplaatste hout lagen, ontstaat er één massieve plank. Deze wenge lamelparket planken zijn in de zijkanten voorzien van een klik verbinding waardoor de wenge vloer eenvoudig [zelf] gelegd kan worden, zonder dat het vast verlijmen aan de ondergrond noodzakelijk is. Wenge lamelparket is zeer stabiel. Dit betekent dat de wenge vloer minimaal gevoelig is voor schommelingen in de relatieve luchtvochtigheid. Ook maakt de hoge mate van stabiliteit het wenge lamelparket heel geschikt om op vloerverwarming of vloer verkoeling te gebruiken. Wenge lamelparket planken worden kant en klaar aangeboden. Dus nadat ze behandeld zijn met een naturel laag, die het hout beschermt en de hout structuur en diepe kleur nog meer laten stralen.

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Wengé lamelparket kopen

Bent u er al uit en gaat u voor een wenge vloer, dan kunt u bij BeBo Parket online, via beeldbellen of in de showroom een en ander bekijken en bespreken. Tijdens de verkoop gaan de wenge lamelparket vloeren tegen kostprijs de deur uit. De voorraad is beperkt. Op=op! Er bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten bezorgen en te laten leggen want we leveren en leggen elke dag in heel Nederland vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling maar u betaalt pas wanneer de vloer is geleverd.

COMBI DEAL!
Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Van: €59,98 pm2
Prijs nu voor €7,98 pm2

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!