Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Lichte houten vloer

Ben je op zoek naar een mooie lichte houten vloer die goed binnen je interieur past? Kies dan voor een vloer die uit een lichte houtsoort bestaat. Denk bijvoorbeeld aan een eiken, grenen, essen, maple en berken houten vloer.

Ben je op zoek naar een lichte vloeren die levenslang meegaat? Dan is het goed om te kiezen voor een eiken houten vloer. De mooie licht crème uitstraling van het hout creëert een warme sfeer. Let op, door dag- en zonlicht zal een eiken vloer behandeld met een naturel afwerking op den duur iets gelig kleuren. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor een eiken vloer die behandeld is met een witte kleur was, olie, lak of beits.

De voor- en nadelen van een licht houten vloer

Een licht vloer zorgt voor een fris en open en ruimtelijk gevoel. Daarnaast  zorgt deze er ook voor dat een kleine kamer groter lijkt. Een lichte vloer past eigenlijk in ieder interieur. Zelfs in een ruimte met donkere muren en meubels past een licht houten vloer. Dit komt door de vele kleurnuances die er in een lichte houten vloer te zien zijn.

Het gevaar met een lichte houten vloer is wel dat de ruimte er kil uit gaat zien. Heb je bijvoorbeeld een grote ruimte met witte, hoge muren? Dan is een lichte houten vloer een minder sfeervolle keuze. Een kille sfeer wil je natuurlijk voorkomen als je voor een houten vloer kiest die juist warmte moet uitstralen.

Lichte houten vloer

Diverse witte uitstralingen met was olie

Een eiken vloer met een was olie krijgt de mooiste natuurlijke uitstraling. Het resultaat is afhankelijk van het aantal witte kleurpigment in de was olie. Er zijn verschillende witte uitstralingen, zoals een weissgrund, white wash of krijt uitstraling. De weissgrund eiken vloer lijkt op een onbehandelde vloer, het eiken behoud dus zijn echte natuurlijke blonde kleur. Bij een white wash vloer zie je een witte waas over de vloer. Deze waas geeft de vloer een zachte gloed. Dit is een kleur die in elk interieur toegepast kan worden. Bij een krijtwitte vloer zie je de meeste kleurpigmenten. De vloer is dus het witst van alle drie, maar de nerf en noest tekeningen in het hout blijf je zien.

Ben jij op zoek naar een houten vloer met rustieke, levendige uitstraling? Laat de houten vloer dan voor de was olie behandeling eerst borstelen. Hierdoor zie je bij de nerven en noesten (die worden door het borstelen voelbaar) de witte kleurpigmenten het beste. De vloer krijgt zo de gewenste rustieke uitstraling.

Wil jij de lichte houten vloeren in het echt zien? Breng een bezoek aan Bebo Parket. Bij ons vind je de mooiste vloeren tegen de laagste prijzen. Meer informatie over de vloeren kun je ook via de telefoon opvragen 0546-750238, per mail info@beboparket.nl of start een live chat via onze website.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!