Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Tapis / bourgogne houten vloer

Een vloer die in het verleden vaak werd gelegd is een tapis of bourgogne houten vloer. De vloer heeft een authentieke uitstraling en wordt vaak in een naturel afwerking afgeleverd. Door smalle structuur kan uw woning een bredere uitstraling krijgen. Bredere planken zijn ook verkrijgbaar van bijvoorbeeld eiken lamelparket vloeren. Meer informatie over de tapis / bourgogne houten vloer wordt in de volgende alinea’s besproken.

Tapis parket

Wat is een tapis / bourgogne houten vloer?

Bij een tapis of bourgogne houten vloer gaat het om een duo plank structuur. De toplaag bestaat uit een massief houtsoort met onder de toplaag een spaanplaat verlijmd. De planken zijn geschuurd voor een glad oppervlak. Door de planken af te werken met een speciale olie of laklaag zorgt u ervoor dat de delen minder gevat zijn voor slijtage en vocht.

Uitstraling van een tapis / bourgogne houten vloer

De tapis of bourgogne houten vloer heeft een rustige uitstraling. Vaak bevatten de delen geen of weinig noesten en beschikt de plank alleen over een vellingkant aan de zijkant van de planken. De structuur van het hout is rustig, maar door de smalle delen komen de delen meer naar voren en wordt meer aandacht gevestigd op de vloer.

Werking van een tapis / bourgogne houten vloer

Doordat de tapis / bourgogne houten vloer bestaat uit meerdere lagen wordt de werking van het hout tegengegaan. De lagen die verlijmd zijn zorgen ervoor dat het hout goed blijft liggen, maar om het best resultaat uit uw vloer te halen raden wij u aan om de vloer te verlijmen aan de ondergrond. Doordat u de delen verlijmd, kunnen de delen niet verschuiven en heeft u geen last van kieren tussen het hout.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!