Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Witte houten vloer

Een mooie houten vloer zorgt voor comfort en warmte en geeft een luxe uitstraling. De houten vloer is met de tijd mee gegaan. Tegenwoordig worden de houten vloeren veel afgewerkt met was-olie op kleur. Zo ontstaat er een vloer die exact bij jouw interieur en smaak past. De laatste jaren zijn witte houten vloeren helemaal de trend. De bekendste tint is de white-wash vloer. Daarnaast zie je ook weissgrund of krijt wit. Om de kleur nog sprekender te maken kan een houten vloer vooraf verouderd, geborsteld, geschaafd of geschraapt worden. Alle licht houten vloeren kunnen met de wasolie behandeld worden, hierdoor is er voor elk budget een mooie witte houten vloer te koop.

Witte houten vloer

De white-wash houten vloer

Een white-wash behandeling geeft een witte houten vloer een zachte witte waas. Hierdoor zal de vloer ook niet snel verkleuren door dag- en zonlicht. Een white-wash houten vloer past in elke interieur. Ondanks de witte gloed straalt de vloer toch warmte en comfort uit.

De weissgrund houten vloer

Een houten vloer met weissgrund lijkt op een onbehandelde vloer. Een naturel olie geeft de vloer een warmere uitstraling, maar een weissgrund is eigenlijk kleurloos. De houten vloer blijft hierdoor zijn oorspronkelijke kleur behouden. Ook deze witte tint zal de verkleuring in geringe mate tegengaan. Een weissgrund witte houten vloer past goed thuis in een modern interieur.

De krijtwitte houten vloer.

Wil je een witte houten vloer die echt wit is, maar waar je nog wel de houttekening van het hout ziet. Dan kun je het beste een krijtwitte vloer nemen. Je ziet hierbij duidelijk de witte waslaag. In een authentieke woning zal deze vloer prachtig staan. Ook in moderne, strakke interieurs wordt deze houten vloer regelmatig toegepast.

Behandelingen witte houten vloer

Wil je een witte houten vloer met een robuuste of rustieke uitstraling? Dan kan de vloer vooraf behandeld worden.

Ga je een houten vloer borstelen dan blijft er een voelbaar reliëf over. Het zachte hout wordt hierbij iets weggeborsteld. Bij de witte houten vloer zie je bij de nerven meer pigment, zodat de witte houten vloer nog meer tot zijn recht komt.

Bij het verouderen van een vloer komen er allemaal putjes, deukjes, krassen en kleine gaatjes in de toplaag van de plank. Zo lijkt de plank al heel oud en doorleeft. Na het kleuren zie je deze “beschadigingen” nog duidelijker.

Schaven of schrapen zorgt ervoor dat er reliëf in de toplaag van de plank komt. Ook dit wordt weer met een kleurolie benadrukt.

Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden om een witte houten vloer te creëren

Witte houten vloer van Bebo Parket

Ben je op zoek naar een witte houten vloer voor een lage prijs en toch van goede kwaliteit? Ga dan naar Bebo Parket. Bij ons is er ruime keuze uit verschillende houtsoorten. Elke dag komen er weer nieuwe partijen binnen. Je kunt de vloer kant en klaar kopen of laten kleuren in onze kleurderij. Natuurlijk kun je de vloer ook zelf afwerken met een witte kleurolie. Voor meer informatie over de witte houten vloer kun je bellen 0546-750238, mailen info@beboparket.nl of live chatten via onze website!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!