Zwart houten vloer

Een zwarte houten vloer past perfect in een mooie verbouwde boerderij. Ook in een strak wit interieur misstaat een zwart houten vloer niet. Een zwart houten vloer is zowel geschikt voor een landelijk als een industrieel interieur. Let er wel op dat de wanden wit of licht van kleur zijn. De zwarte meubels in combinatie met natuurlijk hout komen dan goed tot hun recht. In de keuken past de vloer bij zowel een hagelwitte als een zwarte keuken. Laat ook hier weer naturel hout terug komen in de vorm van een mooie grote robuuste eettafel bijvoorbeeld.

Een zwart houten vloer van eiken

Wil jij graag een zwart houten vloer? Kies dan voor een harde houten vloer als basis. Denk bijvoorbeeld aan een eiken vloer. Door het harde hout van de eiken planken zal de vloer en de zwarte behandeling niet snel slijten. Een zwart eiken vloer is te koop in verschillende maten en kwaliteitsklassen. Ga je de vloer met een zwarte was-olie behandelen, dan blijf je de houttekening zien. Zo is elke zwart houten vloer uniek. Het houtkarakter blijft op deze wijze bewaard. 

Verschillende soorten zwart houten vloeren.

zwarte houten vloerAls een eiken vloer in de fabriek wordt behandeld met een zwarte was-olie, dan krijg je een mooi egaal resultaat. De nerven en noesten die zichtbaar zijn geven de vloer een mooie, natuurlijke uitstraling. Laat je de vloer dubbel zwart oliën dan blijf je nog een waas van de nerven en noesten zien. De vloer is dan diepzwart. 

Daarnaast wordt een zwart houten vloer nog robuuster wanneer de vloer vooraf aan de kleurbehandeling geborsteld wordt. De zwarte kleurpigmenten hopen zich dan op bij de nerven. De vloer krijgt zo echt een authentieke uitstraling.

Een zwart houten vloer met een verouderde uitstraling

Ook kan een eiken vloer verouderd worden. Hierbij krijgt de houten vloer putjes, deukjes, krasjes en gaatjes in de toplaag. Door de vloer te kleuren met een zwarte kleurolie zie je het verouderde resultaat nog beter. Hiermee creëer je een karakteristieke vloer!

Koop een zwart houten vloer bij Bebo Parket

Ben je op zoek naar een mooie houten vloer, bijvoorbeeld een vloer van eiken of grenen? Kom dan eens langs bij Bebo parket.

Aan de hand van showborden kunnen we je laten zien hoe de vloeren er uit zien met een zwarte kleurolie of met een speciale behandeling. Je vindt kant en klare vloeren bij ons, maar er is ook een groot assortiment onbehandelde vloeren. Deze kunnen wij helemaal naar uw wens behandelen. Natuurlijk profiteer je altijd van de laagsteprijsgarantie bij ons.

Wil je meer informatie over een zwart houten vloer? Breng een bezoek aan onze verkoophal of neem contact op via 0546-750238, info@beboparket.nl of maak gebruik van de live chat op onze website www.beboparket.nl