Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Verschillende manieren van een houten vloer leggen

Heeft u een prachtige houten vloer gekocht, en moet hij nog in uw woning gelegd worden? Dat kunt u op twee verschillende manieren doen. Het verlijmd leggen en het zwevend leggen. Beide methodes hebben hun eigen voordelen. U kunt u houten vloer zelf gaan leggen, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Voor meer vragen of tips staan onze medewerkers altijd voor u klaar!

Houten vloer leggen

houten vloer beschikt over een mes en een groef. Dit systeem zorgt er voor dat de planken eenvoudig in elkaar te schuiven zijn. Om de planken bij elkaar te houden, bestaan er verschillende manieren. U kunt uw houten vloer zwevend gaan leggen of volledig verlijmen. Mocht u de tijd niet vinden om de vloer te leggen, of bent u bang dat het afzagen niet goed verloopt, dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Bebo Parket legservice.

Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!