Ik wil graag een Franse kloostervloer bestellen.

 

Bij ons bent u op het juiste adres voor een Franse kloostervloer. In onze fabriek hebben we twee soorten grenen vloeren liggen. Wij hebben een a-kwaliteit  Franse kloostervloer. Deze vloer heeft weinig noesten. De noesten die erin zitten zijn helemaal dicht. Verder zijn de planken volledig geschuurd, dus de vloer is al helemaal legklaar. Verder hebben we een declase Franse kloostervloer. Deze planken kunnen zo hier en daar open noesten en scheurtjes bevatten. Dit geeft een rustieke uitstraling. Ook deze planken zijn legklaar.

 

Kloostervloeren behandelen

 

Wij kunnen de Franse kloostervloeren voor u behandelen in een naturel of kleur hard wax olie. Maar dat kunt u ook zelf doen. U kunt de vloer ook eventueel laten beitsen als u dat mooier vind. Deze Franse kloostervloeren zijn ook zeer geschikt om schilderen met een dekkende kleur. Dit wordt veel toegepast in een landelijk/brocante interieur. De vloerdelen zijn 2meter lang, 20cm breed en 2cm dik. De planken zijn rondom voorzien van mes en groef, zodat deze Franse kloostervloer makkelijk te leggen is. Verder zijn de planken voorzien van lengte frezingen. Dit voorkomt het kromtrekken van de plank.

U kunt de Franse kloostervloer bij ons in de fabriekshal bestellen.

 

Daar kunt u de vloer ook zien. Tevens hebben we diverse showborden waarop u de verschillende kleuren kunt zien. U kunt bij een van onze verkopers afspraken maken over uw bestelling van de Franse kloostervloer. U kunt de vloer ook via een van onze telefonistes bestellen. Zij nemen uw bestelling op en geven dit dan door aan de administratie. Tevens geven onze telefonistes u advies over de Franse kloostervloer en de randartikelen die u er bij nodig bent. Zij zorgen ervoor dat de Franse kloostervloer naar uw wens bij u afgeleverd wordt.