Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Ik zoek een tegellaminaat ?

Ook voor een tegellaminaat kunt u goed bij Bebo parket terecht. Wij kunnen diverse soorten uit voorraad leveren.

Wij verkopen tegellaminaat met een hoogglans afwerking. We hebben tegellaminaat met een marmer look. Verder is er tegellaminaat met een lei steen look. Dit tegellaminaat is allemaal 8mm dik. Tegellaminaat is rondom voorzien van een klik systeem.

De voordelen van een tegellaminaat zijn,

Dat u deze vloeren makkelijk zelf kunt leggen met behulp van een ondervloer. Een tegellaminaat kan zelfs op een houten ondergrond gelegd worden. Hierbij maakt u gebruik van viltplaten. Verder voelt een tegellaminaat niet koud aan, en trekt een tegellaminaat ook niet koud op. Een tegel laminaat kan ook over een vloer verwarming gelegd worden. U maakt dan alleen gebruik van een speciale ondervloer die hiervoor geschikt is.

Ons tegellaminaat is geschikt voor elk interieur,

zowel landelijk als modern. Wij bieden tegellaminaat aan in diverse structuren, uitvoeringen en kleuren. Wij hebben gladde vlakke tegels, en tegellaminaat met een velling rand. Bebo parket heeft tegellaminaat in matte en glanzende uitvoeringen.

De afmeting van het tegellaminaat is 60cm bij 28cm. Het laminaat is 8mm dik en voorzien van een vellingkantje zodat ze niet van echte tegels te onderscheiden zijn.

Wij leveren ook tegellaminaat voor een kleurrijke vormgeving of voor kinderkamers. Door het toepassen van verschillende kleuren vormt u zo een kleurrijk en speels patroon. In een modern interieur zal deze tegel niet misstaan. Deze laminaattegels zijn er in een hoogglansuitvoering.

Ik zoek een tegellaminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!