Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vloeren en interieur

Waar onze kennis en kunde, samen met de kwaliteit, wat betreft vloeren wijd en zijd bekend is, kan ook ons interieuradvies grote waarde hebben voor de inrichting van uw woning of zakelijk pand. Voor een fijne leefomgeving zijn een goede balans tussen functioneel en esthetisch van groot belang. Dit hoeven niet persé grote aanpassingen te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de vloer en laat deze kleuren in verschillende nuances terugkomen in het interieur. Voeg daar eventueel nog enkele accentkleuren aan toe. Door iets opnieuw te stofferen en dingen te schilderen komt u al een heel eind. Een goed kleuradvies is hierbij van belang, afgestemd op de toekomstige gebruikers, om zo een positief gevoel van thuis komen te op te roepen. Van vloeren en interieur, is de vloer de basis, die de achtergrond vormt waar tegen u alle andere elementen in het interieur meer of minder naar voren laat komen. De basis moet goed zijn. Vandaar dat bij de aanschaf van een nieuwe vloer het verstandig kan zijn niet alleen advies te vragen over de vloer keuze maar bij deze gelegenheid te overwegen om een gehele interieurstyling uit te voeren.

Wat kan interieuradvies voor u doen

Nieuwbouw of verbouw, een nieuwe vloer, het opfrissen van de woonruimtes naar de laatste trends of uw woning klaarmaken voor de huizen markt, het kunnen allemaal reden zijn om onze interieur adviseur in te schakelen. Wat zij voor u kunnen doen is ongetwijfeld meer dan u zou verwachten. Zij laten zich inspireren door uw wensen en ons trendy assortiment. Na een oriënterend intake/advies gesprek, geven zij u praktische tips die aansluiten op uw wensen en budget. Door spullen waar u aan gehecht bent, en die u blij maken, te hergroeperen tegen een andere achtergrond en met andere kleuren en verlichting te werken, creëert u een nieuwe, fijne sfeer in uw dagelijks bestaan, die uw persoonlijkheid reflecteert. Nieuw gaat best samen met oud.

Hoe werkt interieurstyling

Interieurstyling begin met een gesprek waarbij u het middelpunt bent en wij proberen uw droom interieur tot leven te wekken. Er kan voor u een moodboard gemaakt worden. Hiermee wordt het advies, wat betreft gevoel en sfeer, visueel gemaakt. Een plan voor harmonieus kleur en materiaalgebruik zijn, samen met een verlichtingsplan, heel belangrijk bij een sfeervolle en praktische inrichting. Daarnaast kan een indelingsplan soms tot verrassende uitkomsten leiden wat betreft efficiënt ruimte gebruik. Dit zijn de redenen om eens met een professional te praten.

Interieuradvies – Bebo Parket

Wij….

– luisteren naar uw wensen
– zoeken de stijl, kleuren en materialen die bij u passen
– vinden het juiste, efficiënte ruimte gebruik
– hebben creatieve, pakkende ideeën en oplossingen
– verzorgen basis en sfeerverlichting
– zijn op de hoogte van de laatste trends
– besparen u tijd en geld.

Tarieven Interieurstyling:

Intake Showroom: Gratis 30 min.

Intake/advies aan huis: € 45 per uur + reiskosten

Advies showroom (buiten intake gesprek): € 45 per uur

Moodboard: € 45

Materiaal-en kleurenplan per ruimte: € 175

Verlichtingsplan per verdieping: € 75

Indelingsplan incl. tekening per ruimte: € 175

Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket
Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket
Houten vloer

Wij leveren alles op het gebied van:

Vloeren- wanden- meubelen- sanitair- verlichting- accessoires.

En gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit.

Interieuradvies Bebo: Brenda
Tel: 0546-564785

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!