Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Kährs parket

In de 19e eeuw begon Johan Kähr een kleine houtdraaierij in Zweden. Inmiddels is Kähr de grootste fabrikant van houten vloeren. Door de jarenlange kennis loopt dit bedrijf ver voorop wanneer het gaat om moderne houten vloeren. Kährs parket is ook verkrijgbaar bij Bebo Parket!

Kährs parket en ons milieu

Al het hout wat Kährs gebruikt voor de vloeren wordt op een verantwoorde manier gekapt. Voor iedere gekapte boom wordt er een nieuwe geplant, om zo de toekomstige groei van het bos te waarborgen. Zo blijft er ook voldoende hout voor de volgende generaties. Daarnaast wordt de hele fabricage tot het leveren van een afgewerkte houten vloer op een zo verantwoord mogelijke manier gedaan.

Kährs parket

Het assortiment van Kährs parket

Kährs levert zowel planken vloeren als patroonvloeren. De planken vloeren zijn verkrijgbaar als 1 strook of 3 strooks uitvoeringen. Daarnaast zijn er patroonvloeren verkrijgbaar zoals visgraat vloeren. Naast het grootste assortiment eiken vind je ook andere hardhoutsoorten. Alle vloeren zijn allemaal kant en klaar afgewerkt. Dus ook grof verouderde planken, brede landhuisdelen of een rustige Hongaarse punt.

De vloeren worden in verschillende klassen (houtsorteringen) aangeboden, denk aan select, rustiek en robuust.

  • Select: nagenoeg geen noesten, en de noesten zijn maximaal 1 cm in doorsneden
  • Rustiek: vloerdelen die noesten bevatten
  • Robuust: stoere vloerdelen met noesten en scheurtjes.

Ook vind je er aan assortiment fineer lamelparket. Door de super harde beschermlaag zijn deze wat dunnere vloeren toch nog geschikt voor intensief woongebruik en commerciële doeleinden. Kortom, Kährs parket heeft een assortiment dat uit 250 verschillende vloeren bestaat. Voor ieder interieur, elke leefstijl, elke smaak en elk budget is er wel een mooie Kährs vloer te vinden bij Bebo Parket.

Industrieel parket van Kährs, woeste houten vloeren

De trend van vandaag is de collectie Da Capo. Deze mooie eiken vloeren hebben een rustieke uitstraling en de doorleefde afwerking benadrukt de natuurlijke elementen van het hout. Deze vloeren passen perfect in een industrieel interieur, maar kunnen ook als schitterende eyecatcher in elke modern ingerichte woonruimte gelegd worden. De vloerdelen bevatten grote noesten en scheuren. Enkele eiken vloeren zijn zelfs voorzien van zwaluwstaartverbindingen of pengat verbindingen voor de oude authentieke uitstraling.

Het leggen van Kährs parket

Parket van Kährs kan heel goed zelf gelegd worden. De vloerdelen zijn rondom voorzien van een speciaal Woodloc systeem. Doordat deze verbinding veel sterker is, kan de vloer gemakkelijker worden gelegd. Ook blijft de vloer mooier liggen zonder zichtbare naden, die door temperaturen en vochtgehaltes in de ruimte kunnen ontstaan.

Op een vloerverwarming/koelsysteem wordt aangeraden om de vloer volledig te verlijmen. Zo heb je het hoogst haalbare rendement wat warmte en koeling betreft.

Kährs vloer bij Bebo Parket

Wil je meer weten over de collectie van Kährs parket? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Bebo Parket. Dit kan telefonisch 0546-750238, per mail info@beboparket.nl of start een live chat via de website www.beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!