Kährs parket

 

Kährs parket wordt door heel Nederland geleverd en gelegd. Het is de grootste fabrikant in Europa als het gaat om houten vloeren. Daarnaast zijn ze ook een van de meest vernieuwende houtbedrijven ter wereld. Kährs loopt ver voor op het gebied van ontwikkelen van nieuwe moderne houten vloeren. Dit is mede mogelijk gemaakt door een lange traditie, betrouwbare vakmanschap, een grote interesse in design en nieuwe technologie.

Bij Kährs kunt u rekenen op vloeren voor iedere smaak en stijl.

 

Elke vloer heeft zijn eigen identieke karakter. Er gelden voor iedere ruimte in uw huis weer andere eisen. Kährs beschikt daarom over verschillende ruimten die ieder hun eigen assortiment aan houten vloeren hebben om aan elke wens te kunnen voldoen. De vloeren van Kährs beschikken over een WoodLoc leg- systeem. Met dit systeem zijn de vloeren extra snel te leggen en zijn de verbindingen sterker dan traditionele verbindingen.

Kährs vloeren zijn geschikt voor woningen

 

waar geen vastliggende vloer gelegd mag worden. Het beschikt over een kliksysteem waardoor het snel en gemakkelijk te plaatsen is. Beschadigde delen zijn gemakkelijk te vervangen. De vloer is te verhuizen en daarnaast is hij zeer onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en slijtvast. De parket vloeren van Kährs zijn daarnaast ook nog eens budgetvriendelijk.

Hout is een natuurlijk en bijzonder materiaal.

 

Er is geen ander materiaal in de wereld met zoveel voordelen. Het bos biedt ons hout en daarnaast zorgt het bos er ook voor dat we gezonde lucht hebben door middel van zuurstofproductie, waterbescherming, grondbescherming en recreatie. Kährs heeft respect voor de natuur en vind het daarom belangrijk dat de natuur de kans heeft zich te ontwikkelen en in bewaring te houden. Dit is de basis voor een ecologische cyclus. Voor elke gekapte boom wordt weer een nieuwe gezaaid. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat de bossen niet leeg komen te staan door Kährs parket.

Kährs parket.

Kährs parket.