Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Karpetten entreematten ondervloeren

Cotap heeft zijn Ambiant-productgroepen onlangs uitgebreid met entreematten en ondervloeren, naast het bestaande karpet, wat al van oudsher bekend is. Van ijzersterk polyamide zijn zes schoonloopmatten leverbaar en er is één soort katoenen schoonloopmat. Er zijn er zeven soorten ondervloeren leverbaar van de rol. In plaatmateriaal is er één soort ondervloer. Wat voor alle ondervloeren hetzelfde geldt is dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming, geluidsisolerend werken en goed egaliseren. De eisen die aan de ondervloeren worden gesteld moeten voldoen aan de Nederlandse 10dB norm en het TÜV Rheinland-tesmark. Hierin vinden we drie ondervloeren voor laminaat, pvc en parket. Een uitblinker bij de ondervloeren is de Green-Line Heat+ 10dB, deze zorgt voor een betere verwerking en verhoogt en versterkt de stabiliteit van de stroken, omdat de speciale lijmlaag aan de bovenkant deze kwaliteit voorziet. Karpetten entreematten ondervloeren

Karpetten entreematten ondervloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!