Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Keukenvloer

De vloeren in een vertrek zijn de basis van de inrichting. Dit geldt ook voor de vloer in de keuken. Daarom is de vraag: welke vloer in keuken, heel belangrijk. Was de keuken jarenlang een werkplaats waar de vrouw de scepter zwaaide, is nu ze meer en meer het middelpunt van de woning waar iedereen samen komt. Om in alle rust van het ontbijt te genieten, of juist snel iets voor onderweg klaar te maken. Om, tussen alle werkzaamheden door, gezellig aan de keukentafel van een kop koffie te genieten. Kinderen vinden op de keukenvloer een hoekje om te spelen. De hond of kat scharrelt hier graag rond. En men komt er bij elkaar om de warme maaltijd te bereiden en de dag door te praten. Op de keukenvloer, wordt uitbundig geleefd.

Welke vloer in keuken

Welke vloer je kiest voor in de keuken heeft te maken met de vele verschillende activiteiten die op de vloer keuken plaats vinden. Bij het bereiden van de maaltijd kan het gebeuren dat er wordt gemorst. Dat vraagt om een vloer keuken die niet vlekgevoelig is. Maar ook het punt van hygiëne is uiterst belangrijk. Een vlakke en niet poreuze keukenvloer is hiervoor de beste optie. Voor spelende kinderen zoeken we een vloer keuken die aangenaam aanvoelt om op te lopen en kruipen. Ook letten we natuurlijk extra op de veiligheid wat betreft uitglijden door een gladde vloer. Een keukenvloer met een antislip laag is hier het beste antwoord op. Naast al deze praktische zaken zoeken we bij de vraag welke vloer in keuken naar een mooie vloer waar we blij van worden. Een vloer die door haar perfecte uitstraling precies bij ons past, zodat we ontspannen en onbezorgd kunnen genieten van alle activiteiten die in de keuken plaats vinden.

Ideeën voor vloer keuken

Een gladde, niet poreuze en makkelijk te onderhouden vloerbedekking keuken heeft de voorkeur. Dat betekent dat we vast tapijt en de vlekgevoelige natuurstenen vloeren beter kunnen mijden. Ook de slijtvastheid en krasbestendigheid van de intensief gebruikte keukenvloer moet meegewogen worden. Naast alle praktische zaken en het rekening houden met de interieurstijl telt ook het hebben van vloerverwarming mee. Van de keukenvloeren waar we uit kunnen kiezen zijn, de tegelvloer, houtenvloer en pvc-vloer het meest voor de hand liggende antwoord op de vraag, welke vloer in keuken.

Tegelvloer

De keramische tegel wordt veel gebruikt in de keuken. Het oppervlak is waterdicht en ook schimmels of andere ziekmakers krijgen geen kans zich in de vloer te nestelen. De keramische tegel of plavuis is tegenwoordig in heel veel verschillende maten te koop. Heel gewild is op dit moment de tegel die de natuurlijke uitstraling heeft van hout, beton of natuursteen. Het voordeel van deze keukenvloer bedekking is dat ze – zeer slijtvast, kleurvast, en krasbestendig is. Hiernaast ook gemakkelijk hygiënisch onderhouden kan worden. In vele kleuren en designs verkrijgbaar is. Er in elke prijsklasse keus genoeg is. Ook de combinatie keramische tegel en vloerverwarming het goed doet. Als nadeel is te noemen – tegels voelen koud en hard aan. Als er een beschadiging is, moet er een tegel vervangen worden, dit is erg lastig.

Houten vloer

Een houten keukenvloer is heel goed mogelijk en dan het liefst een lamel parket. Wel is het verstandig te kiezen voor een houten vloer keuken die hard is en het minst vochtgevoelig. Denk bijvoorbeeld aan een eiken lamelparket. Deze is meteen ook geschikt voor vloerverwarming. De afwerking van de keukenvloer moet het hout beschermen tegen vuil en vocht. Als hiervoor olie wordt gebruikt is het meteen mogelijk slijtage plekken gemakkelijk en snel bij te werken. Heel mooi en ruim staat het wanneer een houten vloer doorloopt in aangrenzende vertrekken. Het voordeel van een houten vloer is – de geweldige, warme, natuurlijke en unieke uitstraling die ze heeft. Hout is een product dat past in elke gewenste interieurstijl. Het dagelijkse onderhoud vraagt niet meer dan vegen en eventuele vlekken met een vochtig doekje wegnemen. Hiernaast voelt hout prettig aan om op te lopen. Ook is het goed mogelijk om een houten vloer met heftige gebruikers sporen te renoveren waardoor ze er als nieuw uit ziet. Voor sommigen geldt als nadeel dat een houten vloer is niet volledig onderhoudsvrij is.

PVC-vloer

De pvc-vloer is voor de keuken ideaal. Het bestaat uit stroken of tegels van een ijzersterke kunststof die, afhankelijk van het soort, vast verlijmd worden aan de ondergrond of door middel van een kliksysteem zwevend gelegd worden. Een pvc-vloer brengt een gevoel van huislijkheid met zich mee zonder dat dit betekent dat er veel energie en tijd naar onderhoud gaat. Vegen en af en toe vochtig afnemen zorgt voor een hygiënisch schone vloer. Dankzij innovatieve technieken zijn er natuurgetrouw nagemaakte houtenvloeren, betonnen vloeren en tegelvloeren van pvc. Voordelen zijn o.a. – dat het onderhoudsvriendelijk en niet vochtgevoelig is. Het een prachtige en comfortabele uitstraling heeft en zo ook aanvoelt. Pvc is kras- en slijtvast. Ook is de vloer geluiddempend en antislip. Er zijn pvc-vloeren in elke prijsklasse. Een nadeel kan zijn dat de ondergrond moet beslist vlak zijn of gemaakt worden.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!