Wij zijn bezig met ons klus project in kampen. Het huis van onze toekomst is na een jaar zo goed als af. Toen we door mijn ouders gewezen werden op een advertentie van Bebo Parket in de krant dachten we “goede aanbieding, direct er op af”. We zijn een kloostervloer nodig en een laminaatvloer en die werden goedkoop aangeboden.

Aankoop laminaatvloer

Wij waren duidelijk niet de enigen die op de advertentie van Bebo Parket af waren gekomen. In de gezellige drukte die er heerste, vermaakten ook onze kinderen zich tijdens het wachten prima. Er werd ons zelfs eten en drinken aangeboden. Goed geregeld. Onze keuze die we thuis al gemaakt hadden voor een kloostervloer, bleek in de showroom een goede keuze te zijn. Van de vele parket en laminaat soorten die er getoond werden, leek deze het beste te passen bij de sfeer van onze toekomstige woning. Een herenhuis uit 1896.

Vloer leggen

Heel fijn voor ons was dat de vloer nog even opgeslagen kon worden bij Bebo Parket, zodat wij verder konden klussen zonder dat de planken en bij behorende materialen in de weg lagen. We hadden nog voldoende energie om de vloer zelf te leggen. Het resultaat is precies zo geworden als wij in gedachten hadden. Een mooie sfeervolle houten kloostervloer.

Tevredenheid

We hebben meerdere klussers uit onze kennissenkring gewezen op jullie zaak. En mocht het gebeuren dat wij in de toekomst aan een nieuw klus project beginnen dan kiezen we ook zeker weer voor jullie. Tijdens het zoeken naar een vloer werden we niet heel blij van de klantvriendelijkheid in andere winkels. Bij jullie werden we wel blij, en dat geeft toch een beter gevoel bij het kopen van een vloer. Kijkend naar het resultaat zijn wij zeer tevreden met de vloeren.