Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Kurkvloer leggen.

Wilt u een kurkvloer leggen. Dan bent u bij de vakmannen van Beboparket aan het juiste adres. De voordelen van een kurkvloer is dat deze veel warmer is dan een houten vloer of een eiken lamelparket. Ook is de kurkvloer met het oog op het milieu veel mooier. De kurk wordt om de zoveel tijd geoogst van de kurkboom en er is geen houtkap voor nodig. De woning waar een kurkvloer is gelegd krijgt vanzelf een veel ruimer aanzicht, vooral wanneer er een lichte kleur kurk wordt gebruikt. Kijk maar eens op de onderstaande video’s waar u de woning in de eerste instantie zonder vloer ziet en nadien met een prachtige kurkvloer.

Kurkvloer geluidsarm.

Door de hoge dempende werking van een kurkvloer zal het de akoestiek van de ruimte ten goede komen. Door met dit milieuvriendelijke materiaal te werken spaart u de natuur en haalt u het beste in huis. De isolatiewaarde is ook vele malen hoger dan de traditionele parketvloer van eiken. De vloer loopt zacht en is fluisterstil.

Bent u zelf ook op zoek naar een kurkvloer kijk dan op https://www.beboparket.nl/kurkvloeren-kurkparket/. Altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs VOOR KURKVLOEREN.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!