Ik heb via marktplaats een advertentie van Bebo Parket gezien waarin een aanbieding stond van een parketvloer. Na telefonisch contact heb ik de showroom bezocht.
De eerste keer dat ik bij Bebo kwam voor een lamelparket (begin januari 2018, extra koopavond) was het waanzinnig druk en daardoor vrij chaotisch en duurde het wat langer dan gebruikelijk voordat ik een verkoper kon spreken voor informatie. Maar bovenal was de sfeer wel gemoedelijk en oogde het gezellig. Ook leuk dat er altijd een hapje en drankje klaarstaat, maakt het eventuele wachten ook aangenamer.

Lamelparket kopen

 

Ik ben 2x bij Bebo geweest voordat ik tot aankoop van een vloer ben overgegaan. De eerste keer was zoals hierboven beschreven erg druk maar dat was aan de verkopers eigenlijk niet te merken. Er werd voor mij gewoon ruim tijd genomen om alle mogelijkheden te bespreken. Verkoper had verstand van eiken lamelparket en andere houten vloeren en kon mij alle gewenste info geven en de verschillen tussen de houten vloeren en mogelijkheden qua afwerking goed uitleggen. Ik was op zoek naar een vloer voor mijn nieuwe woning en dan voor de hal, gang, woonkamer, overloop en 2 slaapkamers (bij elkaar 75m2). De eerste keer kwam ik op een aanbieding van marktplaats af (eikenhout lamelparket whitewash). Deze aanbieding bleek uitverkocht te zijn (partijhandel) en de eikenhout lamelparket vloer in de whitewash van Bebo zelf die ze altijd op voorraad hebben vond ik qua prijs niet spectaculair laag en besloot dat ik een vloer onder deze prijs wou hebben en zou wachten op een andere aanbieding, hetzij van Bebo, hetzij van een andere winkel.

Lamelparket kopen in Brabant

 

Enkele weken na mijn eerste bezoek aan Bebo Parket kwam ik op marktplaats een advertentie tegen van een bedrijf uit Brabant (Cibo vloeren) met een zeer scherpe aanbieding van eikenhout lamelparket 4mm toplaag, afwerking geborsteld, krijtwit. Ik heb telefonisch contact gehad met 2 verschillende medewerkers van dit bedrijf en heb een offerte laten maken. Ik vond de mensen waarmee de telefoongesprekken had echter niet sympathiek overkomen en ze gaven mij niet het gevoel dat ze blij met mij waren als klant en kwamen gehaast over. Ik had op de website van Bebo gezien dat ze beweerden de scherpst geprijsde vloeren van Nederland te hebben. Bij Bebo voelde ik mij echter wel welkom als klant en heb ik wel een fijn gesprek gehad met een verkoop medewerker. Ik besloot een gok te wagen en heb ze opgebeld met de vraag of ze wat met de prijs konden doen. Na het mailen van de offerte van het bedrijf uit Brabant hebben ze mij een top aanbod gedaan! Ook dit contact met Bebo is erg aangenaam verlopen en de levering van de vloer is exact volgens afspraak gegaan. Al met al een super goede ervaring met Bebo parket en lamelparket!