Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Lamelparket Rotterdam

Vrienden van ons hadden recentelijk ook een nieuw huis gekocht, en hebben daar een mooie lamelparket vloer ingelegd. Daar waren we zo van onder de indruk, dat wij ook besloten om niet de eerste de beste vloer te kiezen, maar kritisch te kijken naar hoe een goede mooie vloer ons huis zo mooi mogelijk kon maken. Nadat we bedacht hadden wat we wilden, zijn we op verschillende plekken geweest en hebben verschillende websites vergeleken om te kijken wat voor prijzen we konden verwachten. Daar zijn we toch wel geschrokken van de prijzen die deze bedrijven vroegen voor een lamelparket. Het leek erop dat we onze zorgvuldig uitgezochte vloer niet konden kopen met het budget dat we voor ogen hadden. Toen kwamen we op de website van Bebo terecht, en daar zagen we prijzen voor lamelparket die ze op andere plekken vroegen voor laminaat. Omdat het voor ons toch wel ver weg is, hebben we de website en de reviews op verschillende websites onderzocht, en op basis daarvan hebben we besloten om de showroom te bezoeken. Een ander ding dat ons overtuigde was dat Bebo heel veel keus heeft, en dat we dus zeker weten dat we na een bezoek met de vloer weggaan die precies is wat we wilden. Dus zijn we op pad gegaan naar de showroom in Vriezenveen daar hebben we geen spijt van gekregen!

Lamelparket kopen in alle rust

Bebo Parket is mooi gesitueerd in Overijssel, en alhoewel wij geen auto hebben, was Bebo Parket goed te bereiken. Wij hadden het geluk dat we mooi weer hadden en er dus een wandeling door de omgeving aan vast hebben kunnen knopen. Bij Bebo parket was alles goed en netjes georganiseerd. Het was een zaterdag en het was vrij druk, maar toch hebben wij niet lang hoeven wachten om geholpen te worden. Voordat we geholpen werden, werd ons koffie aangeboden en ook werd er een lekkere verse hamburger aangeboden voor de mensen die honger hadden. De verkoper was oprecht geïnteresseerd in onze wensen en we hebben nooit het gevoel gehad dat ons iets aangesmeerd is. We hebben foto’s van onze benedenverdieping laten zien, en op aanraden van de verkoper zijn voor een lichtere wash gegaan dan we in gedachten hadden, zodat de lichtinval in ons huis beter tot zijn recht zou komen. Ook vroeg de verkoper naar verschillende opties waar we zelf niet direct aan gedacht zouden hebben, zoals af oliën, ondervloeren, legrichting etc.  Er zijn veel verschillende keuzes hout en afwerkingen en van elke combinatie was er een sample om te zien hoe de combinatie van hout en afwerking er uit ziet, zodat je niet hoeft te gokken wat het einderesultaat is, en hoe het aanvoelt. Het is heel fijn om een sample te hebben die precies is zoals de vloer uiteindelijk wordt, en je ervaren hoe degelijk de vloer is. We hebben uiteindelijk gekozen voor het af geolied Europees Eiken Lamelparket 19 cm breed rustiek, met een mooie krijtwitte wash, en mooie wit gegronde 8 cm hoge plinten. We hebben in de showroom een initiële order gemaakt, maar uiteindelijk bleek dat er wat verschillen waren in m2 vloer en de meters plint, maar het was geen probleem om dat later aan te passen. Ook was het geen probleem om het aflevermoment later te wijzigen naar een dag die ons beter uitkwam. Bij het afronden van de koop werd ons een presentje aangeboden, en met dit bosje bloemen in de hand en een gelukkig gevoel hebben we de showroom verlaten. We waren zo blij met de vloer, dat we besloten hebben onze reis te verlengen en de aankoop van onze vloer nog verder te vieren in Enschede.

Ervaring lamelparket

Het eerste deel van de aankoop was al een goede ervaring en dit gevoel heeft zich alleen maar voortgezet in de rest van het proces. Dit is de eerste keer dat ik zelf een vloer leg, en daarbij heb ik veel hulp gehad van Beboparket. De duidelijke bijgeleverde instructies en de tips van de verkoper hebben er voor gezorgd dat ik (met wat hulp van vrienden en familie) de vloer snel heb kunnen leggen, en ik snel beschikking had over mijn huis mét een mooie vloer. Ik had per ongeluk plinten besteld die te kort waren voor mijn plan (ik had 12cm hoge plinten nodig, terwijl ik 8cm hoge plinten had besteld), en deze heb ik heel makkelijk bij Bebo om kunnen wisselen. Ook enkele vragen over de nazorg en onderhoud werden snel beantwoord en bij een enkele vraag over de vloer die Bebo niet kon beantwoorden, werd ik direct in contact gebracht met een expert. Uiteindelijk heb ik een prachtige doorlopende vloer van 70 m2 voor de benedenverdieping van huis en dit alles voor een prijs waar je elders laminaat voor koopt. Ik geniet elke dag van het gevoel, het karakter en de textuur van echt hout, van de algehele top kwaliteit van de vloer en het geruststellende gevoel dat ik op Bebo kan vertrouwen als ik ooit problemen met de vloer heb.

Prijsvergelijking lamelparket

Initieel hadden we nog geen idee wat voor vloer we wilden en we zijn gaan kijken bij verschillende winkels met heel verschillende houten vloeren en laminaat bij ons in de buurt van Rotterdam, Den Haag en in het Woonmall Alexandrium zoals Handyfloor, Roobol, B&W Flooring, Vloer het zelf, Woninginrichting aan huis, Rotterdam Parket, de Parketshop, Rubo Parket, de Parketloods. Uiteindelijk zijn er veel winkels die je lokken met lage prijzen, maar als je dan iets van kwaliteit wil, blijkt het toch allemaal heel duur. Op de Bebo website staat er veel gedetailleerd informatie over de verschillende vloeren. De ruime keus en aantrekkelijke prijzen hebben ons overtuigd om eens te gaan kijken in de showroom, en eenmaal daar gaf het vakmanschap en de kennis van de verkoper de doorslag. De goede kwaliteit en uitstekende nazorg hebben deze keuze alleen maar bevestigd. Volgende keer weer Bebo voor lamelparket!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!