Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat Arnhem

Onze schilder in Arnhem had via gehoord dat Bebo Parket een partij was die we moesten bezoeken. Het ontvangst was wat rommelig maar al gauw werden we aangesproken dat er snel iemand kwam helpen. Ondertussen stond de koffie en broodje knakworsten klaar. Innerlijke verzorging was goed. Dit zorgde ervoor dat we op onderzoek gingen naar wat mooi en betaalbaar was.

Laminaat goedkoop

 Als een donderwolk boven een heldere hemel werd het leven mijn moeder onderuit gehaald. Ze had veel verdriet te verwerken en moest financieel gezien haar woning verlaten. Toen we haar hadden geïnstalleerd in een voormalig bejaardenhuis maar nu 55 plus woning was ze even opgelucht. Terwijl mijn moeder wel over de 55 is hoorde ze daar echt niet thuis. Het missen van woongenot en het verdriet zorgde ervoor dat ze steeds ongelukkiger werd. Onze uiterste best werd gedaan voor een andere woning en gelukkig kwam deze als een echt cadeau in onze handen. Met weinig financiële middelen moet je vertrouwen op vriendschap en liefde en dat kreeg ze. De woning was twee etages zonder vloer en wandbekleding en door mijn handicap kan ik wel wat maar een vloer in die grote zou veel te veel voor mij zijn. De bevriende schilder kwam helpen en hoorde ons over de laminaat vloeren spreken en riep iets over Bebo Parket. Ik ken Bebo Parket niet en het ligt ook niet naast de deur. “Ga nu maar, je krijgt er geen spijt van”, was de tekst en dus een lange rit voor de boeg. Eerst maar laminaat krijgen en dat leggen was probleem nummer twee.

Laminaat uitzoeken

Terwijl we aankwamen was het druk, zelfs op de parkeerplaats er werd geladen, gelost en de straat werd zandvrij gespoten. We verwachten een winkel met enorme fabriek maar dat was dit niet. Dus dan ga je toch twijfelend naar binnen. We zagen meer dan genoeg verschillende vloeren en veel mensen. Onze twijfel werd blijkbaar gezien en zo werden we naar achteren gewezen voor een kop koffie en zelfs broodje knakworst. De medewerkers waren vriendelijk en er werd zelfs gelachen tussen ons en mede klanten. De sfeer was goed! Koffie en broodje mee en kijken of moeders er blij van zou worden. Dat werd ze, helemaal door de prijs. Zelfs zo erg dat het niet anders kan dat je de knakworsten in meervoud zou gaan terugbetalen. Er stond namelijk een prijs inclusief leggen. Dit was bijna te mooi om waar te zijn! De verkoper die ons even had aangesproken hield woord, zocht ons weer op en stond volledig tot onze dienst. Mijn moeder trok de maten uit haar tas, de rekenmachine werd zo mishandeld dat ik dacht dat er rook uit moest komen maar in plaats daarvan was het eindbedrag inclusief leggen en plinten een dansje waard. Zou bizar zijn en de verkoper had zich denk ik achter zijn oren gekrabd. Dus we bleven rustig. Mijn moeder kreeg van mij de 1 etage cadeau en zij betaalde de begane grond.

Laminaat leggen Arnhem

Laminaat werd tijdens een verkeersinfarct toch op tijd geleverd en de laminaat legger(s) kon komen. Het laminaat moest eerst een aantal uur blijven liggen dus daar zat wat tijd tussen. Ik had in mijn hoofd bedacht hoelang zo’n ervaren legger erover zou kunnen doen om de vloer te leggen en toen mijn moeder belde dat ze enkele uren later klaar waren dacht ik dat het niet zou kunnen maar het lag er keurig in, inclusief de plinten. Het waren volgens mijn moeder keurige mannen die advies gaven en opgeruimd het huis verlieten. Al met al een zeer bijzondere positieve ervaring in een emotioneel zeer zware tijd. Dit soort zaken geven dan weer wat ademruimte! Onze dank voor het prachtige laminaat! Mw Fischer en ik S Elsenaar uit Arnhem.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!