Alloc laminaat

Wilt u graag een betonlook vloer, kunststofvloer, parketvloer, laminaatvloer, kurkvloer, natuursteenvloer, marmervloer, granietvloer, siergrindvloer, tapijt, terazzovloer of een rubbervloer, bij Alloc is dat geen probleem. Bij ons is de keuze veelzijdig en kunt u uw laminaat vloer volledig naar eigen wensen verkrijgen.

Alloc laminaat vertrouwd

Alloc laminaat is al jarenlang een vertrouwd laminaatmerk. Het laminaat bevat een toplaag van HPL. Deze harde toplaag bestaat uit een combinatie van papierhulp of fenolhars, met daar op een harde toplaag van melaminehars. Dankzij deze toplaag is Alloc laminaat bestand tegen vele dingen zoals onder andere vocht, de HPL laag maakt het laminaat ondoordringbaar voor vocht, krasbestendig, slagbestendig, hitte bestendig, voedselvriendelijk en kleurvast. Dankzij deze eigenschappen heeft het Alloc laminaat een zeer extreme slijtwaarde. Ook is het laminaat daardoor zeer makkelijk te onderhouden.

Alloc laminaat onderhoudsvrij

Het laminaat is namelijk vrijwel onderhoudsvrij en hoeft niet geolied te worden. Simpelweg schoonmaken met een stofzuiger, droge dweil of een lichtvochtige doek is namelijk al voldoende. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het laminaat. Ook is Alloc laminaat geluidsabsorberend door zijn unieke onderlaag.
Daarnaast is het laminaat dankzij deze toplaag dikker dan een doorsnee laminaat en daardoor is het ook mogelijk om dit laminaat te kiezen met een speciale afwerking in de toplaag. Hierbij kunt u denken aan scheepsdekvloeren en diepere houtstructuren. Ook kan het laminaat gemaakt worden met een matte toplaag. Op deze manier is het laminaat amper te onderscheiden van echte houten vloeren of tegel vloeren.

Alloc laminaat de beste keus

Als u voor Alloc laminaat kiest, maakt u direct een klimaatbewuste keuze. Alloc wordt namelijk op een duurzame en extra bewuste manier geproduceerd. Alloc heeft ook een identieke ISO-gecertificeerde werkwijze ontwikkeld. Zo krijgt u het inzicht op de manier waarop Alloc het laminaat produceert. Op deze manier kunt u een bewuste keuze maken voor nu en de toekomst.
Alloc laminaat

Alloc laminaat

Alloc laminaat