Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

AVATARA LAMINAAT

Avatara laminaat heeft unieke eigenschappen en creatieve decors. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u een unieke laminaatvloer in huis haalt. Een helder en realistische uitstraling door de HD druktechnologie en voelbare, warme structuur. De vloer is stil en comfortabel om op te lopen en ECO gecertificeerd voor een gezond binnenklimaat. Geschikt voor intensief gebruik en verkrijgbaar van € 7,95 per m².

Het is aan te raden om ook een vloer te laten acclimatiseren alvorens deze te gaan leggen. U doet dit door de verpakkingen te openen in de ruimte waar de vloer geplaatst gaat worden. Hierbij moeten de dozen horizontaal geplaatst worden in de ruimte, en dit voor min. 48 uur. Zorg ervoor dat de temperatuur tijdens acclimatisatie en plaatsing zich bevindt tussen de 19 en 29.5 graden. De planken mogen niet verwijderd worden uit de doos voordat deze geplaatst worden.

Het oppervlak van de ondervloer moet egaal,

vlak, droog en vrij van stof zijn. Eventuele lijmresten en dergelijke kunt u het best verwijderen om een goede en makkelijke plaatsing te garanderen.

De ondervloer moet vlak zijn, met een tolerantie van voegen van max. 3mm breedte. Elke andere oneffenheid moet worden weggeschuurd of worden weggewerkt aan de hand van een egaliserend product. Indien dit niet gebeurt kunnen de planken niet naar behoren in elkaar worden geklikt, of gaat op den duur ten koste van uw clickverbinding en dus uw vloer. Bij de meeste PVC soorten is een speciale ondervloer vereist

Het leggen begint in de linkerhoek van de ruimte. De planken moeten zo geplaatst worden dat de groef naar u toe ligt. Sta een afstand toe van 2 tot 3mm van de muur om expansieruimte te geven aan de vloer.

Bij het plaatsen van de eerste rij,

klik de planken aan elkaar aan de korte zijde door ‘tand’ in de ‘groef’ te plaatsen in een hoek van ongeveer 15 tot 20 graden. Ga zo vervolgens verder met alle daarop volgende planken om de rij verder af te werken. Zorg ervoor dat de planken perfect aansluiten voor het beste resultaat. Zorg ervoor dat de naden dicht zijn. Bij het plaatsen zal u voelen en horen wanneer de planken in elkaar klikken. Er mag na het plaatsen niet de minste opening zichtbaar zijn tussen 2 planken. Houdt u er rekening mee dat u, uw vloer ruimte geeft om te werken. U mag uitgaan van 3 mm ruimte rondom.

Het mooiste verband om te leggen is het zgn. wildverband. Hiermee begint u de nieuwe rij met het reststuk van de vorige rij. Enige waarmee u rekening dient te houden is dat de korte zijden minstens 20cm van elkaar liggen. Is dit niet het geval start u met een halve plank.

Het leggen rond (verwarmings)buizen

vormt geen enkel probleem. U kan de vorm van het object uitsnijden uit een stuk papier. Deze vorm legt u op de plank waaruit de vorm gesneden moet worden. Met het mes tekent u de vorm af. Het uitsnijden van buisvormen gebeurt het beste met een gaten boor. Hou altijd rekening dat er 2mm plaats moet zijn tussen de vloer en de objecten vb. (een verwarmingsbuis met diameter van 1.5cm vereist een gat van min 1.7cm).

Om uw vloer mooi af te werken plaatst u rondom plinten.

AVATARA LAMINAAT

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!