Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat Bamboe

Deze drukke laminaat met het effect van bamboe is een aanrader voor de slaapkamer en de woonkamer

Bamboe laminaat

Bamboe laminaat heeft een unieke uitstraling, en is vrijwel niet te onderscheiden van een echte bamboe parketvloer. Dankzij de unieke structuur is een bamboe laminaatvloer erg veelzijdig. Het is te combineren in elk gewenst interieur. Als u voor bamboe laminaat kiest, dan maakt u een bewuste, duurzame keuze.

Uitstraling

Een Bamboe laminaatvloer lijkt sprekend op een echte bamboe parketvloer. Het decor is prachtig en oogt zeer natuurlijk waardoor u de natuur in uw woning haalt. De unieke structuur en afbeelding op een bamboe laminaatvloer geeft uw ruimte een luxe uitstraling. Wanneer u voor een bamboe laminaatvloer kiest, zult u merken dat uw ruimte een stuk groter en breder lijkt.

laminaat-3

Assortiment

Bamboe laminaatvloeren zijn in erg veel soorten verkrijgbaar. Van licht tot donker, met veel of weinig structuur. Een bamboe laminaatvloer heeft een uniek decor waar je alle kanten mee op kan. Bekijk daarom alle bamboe laminaatvloeren in onze showroom om alle soorten te kunnen bewonderen.

Bamboe laminaat duurzaam

Laminaatvloeren die bamboe in plaats van hout bevatten, zijn bijzonder milieuvriendelijke vloeren. Bamboe groeit namelijk erg snel waardoor er geen extra bomen gekapt hoeven worden. Daarnaast is bamboe ook erg sterk, waardoor het ook nog eens zeer duurzaam is. Bamboe vloeren gaan jarenlang mee.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!