Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Berlijn Eiken Laminaat

Deze superluxe en goedkope laminaat hebben we onbeperkt op voorraad en kan bekeken worden in de fabriek.

Berlijn Eiken Laminaat

Zoekt u een luxe en goedkope laminaatvloer? Deze laminaatvloer is niet te onderscheiden van echt hout! Hierdoor krijgt uw ruimte een natuurlijke uitstraling. Het is geschikt voor zowel in de gang en woonkamer als in een kantoorpand. Kom naar onze showroom om het prachtige Berlijn Eiken Laminaat te komen bekijken.

Uitstraling

Dankzij de prachtige uitstraling van het Berlijn Eiken Laminaat brengt u de sfeer en luxe in huis. Ook beschikt het over een zichtbare structuur nog het Berlijn Eiken Laminaat nog wat extra karakter geeft. Het past goed in zowel een landelijk als modern interieur.

Waar te leggen

Deze Berlijn Eiken Laminaatvloer is geschikt voor vele ruimten waardoor het overal te leggen is. Het beschikt namelijk over een goede gebruikersklasse waardoor het voor veel ruimtes geschikt is. Dit houd in dat het goed te leggen is in onder andere de gang, keuken, woonkamer, kantoor en winkelpanden.

Voordelen

Berlijn Eiken Laminaat is ook nog eens geschikt wanneer u huisdieren heeft. Het laminaat is kras vast waardoor u niet snel last heeft van krassen. Ook is de vloer erg gemakkelijk te onderhouden. Af en toe het laminaat vrij maken van stof, en licht vochtig dweilen is voldoende. Het is een vloer van goede kwaliteit waardoor het lang mee gaat!

Laminaat met gratis ondervloer en plinten €4.98 pm2

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!