BERRYALLOC LAMINAAT

 

BerryAlloc Essentials laminaat vloeren

De naam van deze serie zegt het al, het is een vloer die gelegd kan worden in alle essentiële ruimtes. Of het nu gaat om de slaapkamer of de studeerkamer, deze vloer maakt de ruimte af. De Berry Alloc Essentials is verkrijgbaar in 4 basis kleuren die bij ieder interieur passen. Warme decoren, 7mm vlakke vloer (dus zonder V-groef) zijn kernwoorden die bij deze laminaatvloer van toepassing zijn.

 

BerryAlloc Vintage laminaatvloeren

Vintage is hot! Of het nu gaat om woonaccessoires of vloeren. De Berry Alloc Vintage laminaat collectie hoort in ieder modern interieur thuis. Verschillende kleuren met moderne decoren zorgen voor een vintage look in uw interieur, geheel in overeenstemming met deze tijd.

 

BerryAlloc Naturals laminaat vloeren

Ook deze naam verklapt al wat deze serie te bieden heeft. De Berry Alloc Naturals laminaat collectie creëert met de authentieke houtpatronen de natuurlijke uitstraling die u zoekt. Dat gecombineerd met de mooiste ontwerpen en frisse kleuren, onderscheidt de Berry Alloc Naturals laminaatcollectie van zijn concurrenten. Deze vloer biedt een prettige en klassieke sfeer.

 

BerryAlloc Grandioso laminaat vloeren

Optische ruimte! Dat is iets dat deze vloer u biedt. De Berry Alloc Grandioso laminaat collectie bestaat, zoals de naam reeds doet vermoeden uit lange planken. Zij zijn verkrijgbaar in een uitgebreide range aan kleuren, van licht tot donker. U ziet het al deze serie past bij ieder interieur en persoon die van ruimte en rust houdt. De vloer legt dankzij het gebruikte Berry Alloc matlook systeem lekker makkelijk weg.

 

BerryAlloc Elegance en Primeros laminaat vloeren

Nog meer ruimte dan met de Grandioso serie. Dat komt doordat deze series niet alleen gebruik maken van langere, maar ook van bredere en dikkere planken. Deze collecties komen op de markt in respectievelijk 8 en 4 mooie kleuren in de meest gangbare houtsoorten en doordat er gebruik gemaakt wordt van WoodStructure technologie voelt deze vloer ook aan als een echte houten vloer.