EGGER laminaat

Egger laminaat vloeren

Een Oostenrijks familiebedrijf dat van oudsher kwaliteit hoog in het vaandel heeft, maar daarbij de huidige productietechnieken en het milieu niet uit het oog verliest. Het duurzame gebruik van grondstoffen staat dan ook hoog op de prioriteitenlijst! Egger gebruikt voor zijn houtproducten enkel hout dat vrij komt bij het uitdunnen van bossen, geselecteerd resthout van zagerijen en geschikt recyclebaar hout. 50 jaar na het ontstaan van dit bedrijf is het nog steeds in het bezit van twee broers die trots de achternaam Egger dragen.

Egger Tibet

De instapserie van de Egger collectie. Met een 6mm dikte en gebruiksklasse 31 een goede prijs/ kwaliteitsverhouding voor slaapkamer of licht huishoudelijk gebruik. De Egger Tibet serie is verkrijgbaar in een vlakke uitvoering in 5 mooie houttinten.

Egger Diamond

Het zou te makkelijk zijn om te zeggen dat het hier gaat om de diamant uit de Egger collectie. Echter met zijn 7 mm dikte wordt deze vloer geleverd met maar liefst 15 jaar fabrieksgarantie bij normaal huishoudelijk gebruik. De collectie bestaat uit 16 mooie decoren met of zonder V-groef. Om de natuur echt binnen te halen is er zelfs een trilogie (Egger Diamond 2809 en 2810) Dit betekend dat deze decoren een kleurverschil hebben in 1 pak en zodoende een zeer natuurlijke uitstraling hebben. Met het Justclic systeem legt deze vloer ook nog eens zeer eenvoudig en is een echte aanwinst voor uw woning.

Egger Modern V2 breed

Met een V-groef in de lengte en zijn enorme brede afmetingen van ruim 32 centimeter zal deze vloer iedere ruimte optisch groter laten lijken. De 6 mooie natuurgetrouwe houtdecoren passen bij ieder klassiek en stijlvol interieur. Met een matte finish over de toplaag is deze laminaatsoort op het eerste gezicht niet van echt hout te onderscheiden. De vloer wordt geleverd in gebruiksklasse 32 en gaat vergezeld met 20 jaar fabrieksgarantie. Een echte langetermijninvestering in uw woongenot.

 

Egger Modern Block

Een laminaatvloer met de uitstraling van tegels. Dit komt niet enkel door de afmeting van 33 centimeter bij 63 centimeter, maar ook door de mooie V-groef rondom. Deze subtiele V-groef zorgt voor een extra ruimtelijk effect, omdat de vloer hierdoor extra diepte krijgt. De collectie bestaat uit 6 eigentijdse mooie decors uiteenlopend van houtmotief tot grijs marmer. Ook deze Egger vloer wordt bij Laminaatgarant geleverd met 20 jaar fabrieksgarantie en het Justclic systeem wat zelf leggen zeer eenvoudig maakt.

EGGER laminaat

EGGER laminaat