Laminaat Gerookte Whitewash

Dit laminaat uit de aanbieding heeft een landelijke uitstraling en de plank is voorzien van gezonde noestjes

Gerookt White Wash laminaat

Een gerookte White Wash laminaatvloer heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. En bevat een natuurlijke houtstructuur waardoor het op een houten vloer lijkt. Bij Bebo Parket heeft u een ruime keuze uit gerookt white wash laminaatvloeren. Vraag onze medewerkers naar meer informatie of kom langs in onze showroom om de prachtige laminaatvloeren met eigen ogen te bekijken.

Uitstraling gerookt white wash laminaat

Een gerookte white wash laminaatvloer beschikt over de prachtige natuurlijke houtkleur, met daar overheen een white wash afwerking. Dankzij dit decor behoud het laminaat zijn natuurlijke houtkleur, terwijl het tegelijkertijd een prachtig oppervlak heeft van een white wash structuur. Door het mooie houtdecor met een white wash structuur creëer je een uniek effect.

Voordelen gerookt White Wash laminaat

– Verkrijgbaar in verschillende gebruiksklassen
– Gemakkelijk te onderhouden
– Vuil valt niet snel op
– Natuurlijke houtstructuur

Waar te leggen

Deze gerookt white was laminaatvloer is geschikt voor vele ruimtes. Zo is hij niet alleen te leggen in de woonkamer, maar ook in de gang, slaapkamer en winkelpanden. Met deze gerookt eiken white wash laminaatvloer creëert u een unieke uitstraling in iedere ruimte.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket