Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat Brabant.

Voor wie op zoek is naar laminaat in Brabant, is het goed om te weten dat Bebo parket laminaat verkoopt tegen de laagste prijzen van Nederland. Vanuit onze fabriek verkopen we vele soorten laminaat, van Europese topmerken en uiteraard ons eigen kwaliteitsmerk. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatief goede vloeren tegen de scherpste prijzen.

Assortiment laminaat

Naast onze grote collectie, vindt u in onze outlet dagelijks veel restpartijen laminaat. Zo is onze voorraad telkens weer anders en blijven we de nieuwste trendvloeren inkopen. Omdat we groots inkopen, kunnen we onze klanten blijven garanderen van de laagste prijzen  voor de mooiste en nieuwste laminaatvloeren. Onze verkopers staan voor u klaar om u hierover te informeren en adviseren. Naast laminaat bieden we ook een passende ondervloer en plinten aan. Zo kunnen we er voor zorgen dat u naast uw droomvloer ook met de juiste randartikelen weer naar huis gaat.

Bezorg- en legservice

Heeft u bij ons een mooie vloer gekocht, maar ziet u het niet zitten om de vloer zelf te transporteren naar Brabant? Geen probleem! In samenspraak met u gaan wij aan de slag om uw vloer naar uw adres in Brabant te transporteren. Ook leggen kunnen wij voor u regelen. Onze vakkundige legservice komt op de gewenste werkdag bij u de vloer op maat plaatsen en afwerken, zodat u binnen no-time kunt beginnen met inrichten. U kunt hier direct tijdens de aankoop afspraken over maken, maar dit kan ook later eenvoudig via de mail naar info@beboparket.nl of telefonisch 0546-750238.

De voordelen van laminaat

Laminaat is nog steeds de meest verkochte vloerbedekking in Nederland. Bij ons vindt u dan ook de nieuwste trend en de beste klassiekers. Het grootste voordeel van laminaat is dat de vloer onderhoudsvriendelijk is. Andere voordelen zijn de mooie uitstralingen, betaalbare prijzen en het jarenlange leefplezier op de vloeren. Bovendien is een laminaatvloer die bij ons wordt gekocht altijd voorzien van een kliksysteem, zodat de vloer ook eenvoudig zelf te leggen is.

Goedkoop laminaat in Brabant

De naam Bebo staat al jaren garant voor de laagste prijs en een goede kwaliteit met uitstekende klantenservice. Dus overtuig uzelf en kom naar ons toe! Tijdens een hapje en een drankje kunt u op uw gemak bij ons een betaalbare en mooie laminaatvloer kiezen met de juiste ondervloer en plinten. Onze medewerkers helpen u graag. Heeft u vragen, dan kunt u ons ook eerst even bellen op 0546-750238, mailen info@beboparket.nl of start een live chat via de website www.beboparket.nl.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!