Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat Flevoland

Op zoek naar laminaat in Flevoland? Dan zit je goed bij Bebo Parket.  Bebo Parket is de specialist als het gaat om laminaat. Hier vind je laminaat van goede kwaliteit tegen de laagste prijzen van heel Nederland. Bij ons kun je terecht voor veel verschillende soorten en merken. Omdat we de vloeren massaal inkopen, kunnen wij de laagste prijs garanderen en leveren wij ook altijd direct uit voorraad. Natuurlijk kun je altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat kan bij één van onze verkopers, maar dit kun je ook telefonisch via 0546-750238 aangeven of stuur een mail naar info@beboparket.nl.

Naast een grote keuze in houtlooklaminaat hebben we ook XL laminaat, tegellaminaat en visgraatlaminaat. Natuurlijk hebben we ook bijpassende ondervloeren en plinten. Kortom, voor alles op het gebied van laminaat in Flevoland ben je bij ons op het juiste adres.

Laminaat kopen in de buurt van Flevoland

Laminaat is nog steeds de meest verkochte vloersoort. Dit komt omdat deze vloer veel voordelen heeft. Zo heeft laminaat een lage prijs, heb je aan laminaat minimaal onderhoud, is het snel en eenvoudig zelf te leggen en geschikt voor de hele woning. Omdat er veel vraag is, neemt het assortiment nog steeds toe. Zo ook bij ons in de fabriek. Onze inkopers kopen in heel Europa voor jou en andere klanten in. Zo vind je bij ons de nieuwste trendvloeren, maar ook mooie klassieke vloeren. Zo is er voor elk interieur wel passend laminaat te vinden. Ook voor jouw woning in Flevoland.

Laminaat laten bezorgen en leggen

Naast de ruime keuze in laminaat vind je bij ons ook een passende ondervloer. Naast laminaat vind je bij ons ook mooie plinten, zowel plakplinten als ook hoge staande plinten. Uiteraard kunnen we jouw nieuwe vloer bij je bezorgen als je zelf niet in de gelegenheid bent of als je de vloer nog niet direct kunt gebruiken. Ook kunnen we de vloer voor je leggen. Hierover kun je direct na aankoop afspraken bij ons maken, maar dat kan ook op een later tijdstip als je het nu nog niet uitkomt. Dit kan via de telefoon of via een mail.

Goedkoop laminaat bij Bebo Parket

Ben je dus op zoek naar goed en goedkoop laminaat, ga dan naar Bebo parket. Onze medewerkers helpen je graag om een passende vloer te vinden voor jouw woning en budget. Ook voor alle vragen kun je bij de verkopers terecht. Wij hebben de koffie voor je klaarstaan.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!