Laminaat Friesland

Wil je een goedkoop laminaat kopen in Friesland? Weet dan, dat je een laminaatvloer nergens goedkoper kunt kopen dan bij Bebo Parket in Vriezenveen. Zie je ergens anders toch een goedkoper aanbod? Geen probleem, dan gaan wij onder die prijs door. Wij geven niet voor niets de laagste prijsgarantie. In onze fabriek vind je een ruime keuze aan laminaatvloeren van goede kwaliteit, lage prijzen en bekende merken. Denk aan Quickstep, Parador, Kronotex, Visio Grande en Twenterandflooring. Twijfel je nog? Neem eens een kijkje op onze website. Door het uitgebreide aanbod kunnen we helaas niet ons hele assortiment op de site plaatsen, dus het is raadzaam om op een vrije dag naar Vriezenveen te rijden, waar we ons complete aanbod in onze showroom presenteren. 

Laminaat kopen bij Bebo Parket

Wij hebben in de fabriek ons hele assortiment overzichtelijk voor je gepresenteerd. Je vindt een ruime keuze aan houtlooklaminaat, zowel standaard als XL laminaat. Mooie tegellaminaatvloeren, zoals leisteenlook, marmerlook, hoogglans soorten en stoere betonlook vloeren. Ook hebben we visgraatlaminaat aan onze collectie toegevoegd. Schitterend laminaat van de beste kwaliteit. Deze vloeren hebben we allemaal voldoende op voorraad.

Bebo Parket bezorg- en legservice

Omdat we uit voorraad leveren kun je de vloer direct meenemen. Zie je dat niet zitten of heb je nog geen ruimte voor de nieuwe vloer? Geen probleem, wij kunnen de vloer ook op een later tijdstip bij je bezorgen. Hierover kun je meteen bij de aankoop een afspraak over maken of op een later tijdstip contact over opnemen. 

Ook kunnen we de laminaatvloer voor je leggen. Onze vakmensen maken de vloer op maat in de te leggen ruimte en werken dit alles netjes en vakkundig voor je af. Zo kun je na het leggen direct beginnen met inrichten. Ook hiervoor kun je direct een afspraak voor maken.

Weet je nog niet wanneer de vloer bezorgd en gelegd kan worden? Geen probleem, je kunt dit snel telefonisch of via een mailtje regelen. Wij plannen dit alles op een doordeweekse dag die jou het beste uitkomt. 

Goedkoop laminaat kopen

Ben je nog niet overtuigd, kom dan eens naar onze fabriek in Vriezenveen. Hier zie je dat laminaat minimaal 50% goedkoper is dan de dure speciaalzaken. Bovendien bieden we altijd de laagste prijsgarantie. Naast laminaat verkopen we ook ondervloeren, plinten en onderhoudsartikelen, zo kun je alles in één keer kopen. Wij leveren alle vloeren uit voorraad. Na jouw rit voor laminaat van Friesland naar Vriezenveen, hebben wij eerst wat eten en drinken voor je klaarstaan. Onze adviseurs en verkopers helpen je hier graag bij het uitzoeken van de mooiste vloer van goede kwaliteit, tegen de laagste prijs. Wil je eerst informatie, dan kun je ons bellen op 0546-750238, mailen of start een live chat via de site.

Kom naar de fabriek