Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat Groningen

Heb je laminaat in Groningen nodig? Ga dan naar Bebo Parket in Vriezenveen. Hier koop je namelijk al laminaat vanaf €0,48 per m2. Omdat we de vloeren uit voorraad leveren kun je deze direct mee nemen. Op onze website vind je een deel van ons uitgebreide assortiment. Daarnaast vind je hier ook alle speciale fabrieksaanbiedingen. Al onze vloeren worden bovendien met de laagste prijsgarantie verkocht.

Ons assortiment laminaat

Wij bieden een ruime keuze aan laminaat. Dus ook voor jouw woning in Groningen vind je een passende vloer. Naast een grote keuze in de houtlookvloeren hebben we ook een collectie tegellaminaatvloeren en sinds kort vind je ook de nieuwste visgraat laminaatvloeren bij ons. Naast laminaatvloeren verkopen we ook diverse soorten ondervloeren en plinten. Wil je dat jouw laminaat geluiddempend werkt en mooier ligt, dan hebben wij de juiste ondervloer voor je. Om laminaat mooi af te werken, kan dit met platte dekplinten of mooie staande MDF plinten. Wij hebben een vloer die past bij ieders smaak, interieur en budget.

De voordelen van een laminaatvloer

Als je op zoek bent naar een alternatief voor een houten vloer dan heb je bij ons veel keuze in houtlook laminaat, zowel met v-groef als zonder, normale afmeting of een XL vloer. De nieuwste houtlooklaminaatvloeren hebben zoveel verschillende prints, dat ze veel natuurlijker ogen na het leggen. Laminaat heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Wat dacht u van een lagere aanschafprijs, gemakkelijk onderhoud, zelf goed te leggen, en de duurzaamheid.

Laminaat laten bezorgen of leggen

Ben je niet in staat om het laminaat na aankoop zelf te vervoeren, dan kunnen wij de vloer bij je bezorgen. Je kunt hier direct een afspraak over maken met een van onze verkopers, maar je kunt dat ook snel regelen via telefoon of mail.

Ook voor het leggen van uw nieuwe vloer kunnen wij je helpen. Onze legservice staat voor je klaar. Wil je hier meer over weten, neem dan even telefonisch 0546-750238 contact met ons op of stuur een e/mail naar info@beboparket.nl

Goedkoop laminaat bij Bebo Parket

Door onze jarenlange ervaring en doordat we zelf al onze vloeren rechtstreeks in heel Europa inkopen, bieden we kwaliteitsvloeren van bekende merken en ons eigen kwaliteitsmerk. Door groot in te kopen, kunnen we de prijzen laag houden. Daarnaast letten we op de duurzaamheid van al onze vloeren. De vloeren zijn dan ook voorzien van een keurmerk. Ben je op zoek naar een houtlooklaminaat, visgraatlaminaat, tegellaminaat, hoogglans laminaat, XL vloer of betonlook laminaat, dan kun je goed terecht bij ons in de fabriek of op de site.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!