laminaatactie

Laminaat inclusief leggen

Laminaat kopen en zelf niet leggen? Geen probleem bij Bebo Parket. We hebben deze week laminaat inclusief leggen tegen de goedkope prijs van 13,98pm2. Deze laminaat wordt gelegd door onze laminaat expert inclusief de plinten en de ondervloer. Onze parketteur komt bij u langs met de gewenste laminaatvloer en leggen deze meestal in een dag. Op deze legservice van het laminaat heeft u 25 jaar garantie en ook op de meeste laminaat zit 25 jaar garantie, en de levertijd van het laminaat is 1 dag, niet voor niets keihard de goedkoopste. En we hebben alle kleuren van grijs laminaat tot eiken laminaat.

Laminaat kopen

De werkwijze is als volgt, u komt naar de fabriek en zoekt uit een groot aanbod van laminaat vloeren een mooie vloer uit die u aanstaat. Bij uw zoektocht naar laminaat loopt onze expert met u mee om het juiste laminaat uit te zoeken. Deze laminaat expert weet van de hoed en de rand op het gebied van laminaat ten aanzien van vloerverwarming, vloerkoeling, en de hoge of lage plint van de vloer. Deze laminaatexpert is tevens binnenhuisarchitect en kan zich dus helemaal inleven in de sfeer die u wilt creëren in uw huis. Samen met hem zoekt u de laminaatvloer van uw keuze uit.

Laminaat bezorgen

Samen met de stylist en laminaatexpert van Bebo Parket plannen we de datum wanneer u de vloer gelegd wilt hebben. Dit is altijd enkele dagen na de levering van het laminaat omdat deze enkele dagen moet acclimatiseren in de ruimte waar deze gelegd moet worden. Onze expert in laminaat leggen adviseert om de vloer minimaal 24 uur van tevoren in de ruimte neer te leggen met de pakken opengesneden zodat het vochtpercentage in de vloer even hoog is als in de ruimte.

Laminaat inclusief leggen ondervloer

Uiteraard zit de ondervloer bij het vloeren leggen inbegrepen, samen met de expert van Bebo Parket bekijkt u welke ondervloer het beste bij uw laminaat en leefomstandigheden past. Wanneer u vloerverwarming heeft dan koopt u een andere ondervloer dan wanneer u een plankenvloer heeft. De plankenvloer heeft namelijk een stevige ondervloer nodig van gepest materiaal. Deze extra dikke ondervloer zorgt ervoor dat het laminaat niet uit de klik loopt en dat de verbinding niet gaat afbreken. Wij verkopen al voor 13,98 pm2 laminaat inclusief leggen.

Van: €26,98 pm2

Prijs: vanaf €16,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Aantal m²? (verplicht)

Opmerking