Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat inclusief leggen

Goedkoop een laminaat vloer kopen en deze zelf niet leggen? Dat is geen probleem bij Bebo parket! We hebben deze week een grandioze aanbieding: Laminaat inclusief leggen voor maar €10.48 pm² i.c.m. ondervloer en plinten! De gekozen laminaatvloer zal gelegd worden door onze parketteur. Een laminaatvloer wordt over het algemeen binnen één dag gelegd. Op het legwerk krijgt u een garantie van maar liefst 25 jaar. Ook de laminaatvloer wordt geleverd met garantie: dit verschilt per vloer maar is over het algemeen ook 25 jaar. Al onze laminaatvloeren kunnen de volgende werkdag geleverd worden en hebben gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Van grijs tot eiken laminaat, alle kleuren vindt u bij ons in de fabriek!

Laminaat vloer kopen

Het werkt als volgt: u bezoekt onze fabrieksleegverkoop en zoekt een laminaatvloer uit in ons gigantische assortiment. Tijdens uw zoektocht naar uw droomvloer, loopt onze vloerenexpert met u mee om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Onze vloeren experts kunnen u informeren over alles op het gebied van laminaatvloeren, denk hierbij aan vloerverwarming/vloerverkoeling of de plinten. Momenteel kunt u profiteren van de extreme aanbieding: Laminaatvloer i.c.m. ondervloer en plinten – GRATIS gelegd – voor maar 10,48 pm².

laminaatactie

Laminaat bezorgen

Als de vloer is uitgezocht, kunt u samen met onze planning een datum plannen wanneer u de vloer graag gelegd zou willen hebben. Dit kunnen wij op korte termijn voor u realiseren, namelijk al binnen 1 week. Let er op dat de vloer wel een aantal dagen voor het leggen moet acclimatiseren, het leveren of het ophalen van de vloer moet dus minimaal 24 uur voor het leggen gebeuren. Onze parketteurs raden u aan om de pakken te openen zodat het vochtpercentage van de vloer gelijk kan worden met de ruimte.

Laminaat vloer inclusief leggen ondervloer en plinten

Als u vloer gelegd wordt, wordt allereerst de ondervloer geplaatst. Zodra deze geplaatst is, kan de laminaat vloer hierover heen geplaatst worden. Zodra de laminaatvloer ligt, kunnen de randen afgewerkt worden met plinten. Hierdoor krijgt de vloer een strakke afwerking. De laminaatvloer is hierna klaar voor gebruik en uw ruimte kan ingericht worden! Zo profiteert u van de beste service, gegarandeerd de laagste prijs en de snelste levertijd.

Van: €26,98 pm2
Prijs: vanaf €10,48 pm2

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!