Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat Limburg

Jouw zoektocht naar een goede en mooie laminaatvloer in Limburg kan nu gestaakt worden. Bij ons vind je het beste laminaat tegen een lage prijs. Het enige wat je hoeft te doen, is het plannen van een dagje Vriezenveen. Onze verkopers helpen je graag bij het uitzoeken van de beste en mooiste laminaatvloer. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. We zijn niet voor niets de goedkoopste vloerenspecialist van Nederland. Bebo Parket weet dat iedere ruimte om een op maat gemaakte vloer vraagt. In onze fabriekshal vind je dan ook een ruime keuze aan soorten, kleuren, maten en merken. Allemaal van A-kwaliteit, denk o.a. aan Balterio, Kronotex, Parador, Quickstep en Twenterandflooring.

Jouw zoektocht naar laminaat in Limburg bij Bebo parket

Ben je er nog niet uit, of twijfel je om helemaal naar ons toe te rijden? Bekijk dan eerst eens onze website. Hier vind je veel aanbiedingen, maar door het uitgebreide assortiment kunnen we niet alles aanbieden via onze site. Door de snelle omzet hebben we dagelijks weer restpartijen laminaat te koop tegen de laagste prijzen van Nederland. Heb je hier vragen over, dan kun je eerst telefonisch contact met ons opnemen 0546-750238, ons mailen of je kunt ook met ons chatten via een live chat op de website.

Bezorg en legservice voor laminaat in Limburg

Zie je er tegenop om zelf de vloer mee te nemen naar jouw huis? Geen probleem, wij kunnen de vloer bij jou bezorgen op een dag door de weeks die je het beste uitkomt.

Ook het leggen van de vloer is voor ons geen probleem. Onze speciale legservice legt jouw vloer snel en vakkundig. Dit alles kun je direct tijdens de koop van je nieuwe laminaat bespreken. Maar je kunt dit ook op een later tijdstip telefonisch eenvoudig regelen.

Goedkoop laminaat bij Bebo Parket

Denk je nu; dit is te mooi om waar te zijn, dit klopt niet? Bebo parket staat niet voor niets al vele jaren garant voor de laagste prijs, een goede kwaliteit met een uitstekende service. Neem dus een bezoek aan onze fabriek en wij zullen het waarmaken!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!