Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat Noord-Holland

Zoek je een laminaatvloer in Noord-Holland, kijk dan eens op de website van Bebo parket. Hier vind je aanbiedingen van laminaat tegen de laagste prijs van Nederland. Dat wil dus zeggen dat je ergens anders hetzelfde soort laminaat niet goedkoper kunt kopen. Wij hebben een enorme keuze aan de mooiste laminaatvloeren, allemaal van A-kwaliteit. Naast bekende merken als Kronotex, Egger, Balterio, Visio Grande bieden we ook ons eigen kwaliteitsmerk laminaat aan. Voor elke laminaatvloer geldt de fabrieksgarantie. Daarnaast hebben we dagelijks weer nieuwe partijen die zelfs onder de adviesprijs verkocht worden. Kijk voor de aanbiedingen verder op de website.

Het assortiment laminaat

Je komt niet voor niets voor laminaat van Noord-Holland naar Bebo Parket in Vriezenveen. Wij hebben een ruime keuze in verschillende laminaatvloeren. Ben je op zoek naar een trendy houtlookvloer of een mooie traditionele houtlook? Zoek je tegellaminaat in een natuursteenlook, marmerlook, betonlook of hoogglanslook? Of heb je je zinnen gezet op een prachtig visgraatlaminaat? Deze vloeren vind je allemaal in onze fabriek. Daarnaast bieden we ook ondervloeren, plinten en onderhoudsproducten. Zo is er voor elke ondergrond wel een passende ondervloer en hebben we zowel platte als hoge staande plinten. Om jouw laminaatvloer zo lang mogelijk mooi te houden, is naast een goede ondervloer, de juiste manier van leggen en een goed onderhoudsproduct nodig.

Laminaat bezorgen en leggen in Noord-Holland

Zie je het zelf niet zitten om jouw nieuwe laminaatvloer in Noord-Holland te krijgen, dan kunnen wij de vloer bij jou thuis afleveren. Hiervoor kun je een afspraak maken bij onze verkopers. Natuurlijk kan dit ook op een later tijdstip gebeuren.

Ook voor het leggen van jouw vloer kunnen wij onze vakmensen voor je inschakelen. Meer informatie? We zijn telefonisch bereikbaar op 0546-750238 of stel je vragen via de mail (info@beboparket.nl) of chat via de website.

Goedkoop laminaat Noord-Holland

Bij Bebo Parket slaag je voor goed, maar goedkoop laminaat. Ook als je uit Noord-Holland komt, is het echt de moeite waard om naar onze fabriek te komen. Omdat we uit voorraad leveren kun je de vloer direct mee nemen. Ook voor de ondervloer en de plinten en onderhoudsproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je alles in één keer kopen, wat weer tijd en geld scheelt. Heb je vragen, bel dan tijdens kantoortijden naar 0546-750238 of stuur direct een mail naar info@beboparket.nl  of start een live chat via de site.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!