Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat Overijssel

Ben je op zoek naar laminaat in Overijssel, ga dan eerst eens naar Bebo Parket. Dit is de goedkoopste laminaat leverancier van heel Nederland. Bij ons in de fabriek zie je houtlooklaminaat, maar ook tegel-, XL-, extra breed en visgraatlaminaat. Alles volgens de laatste trends van de beste kwaliteit, rechtstreeks voor jou ingekocht in heel Europa. Omdat we zelf alles inkopen en massaal inkopen doen, kunnen we de prijzen van al onze vloeren laag houden. En daarvan kun je bij ons dan ook profiteren. Naast een groot assortiment laminaat verkopen we ook ondervloeren en plinten. Zo is er voor elke woonsituatie de juiste oplossing. Heb je vragen over onze vloeren, bel (0546-750238) of mail (info@beboparket.nl )ons dan. Wil je de vloeren zien, kom dan naar onze fabriek. Hier kun je ook de speciale fabrieksaanbiedingen kopen.

De voordelen van laminaat in Overijssel kopen

Laminaat heeft zeker voordelen ten opzichte van een echte houten vloer. Laminaat gaat lang mee en vergt niet veel onderhoud. Daarnaast is laminaat eenvoudig te leggen. Voor elk interieur is er wel een passende laminaatvloer te vinden. Wil je geen houtlook vloer, dan is een tegelvloer van laminaat misschien een uitkomst. Deze worden aangeboden in een marmer- of leisteenlook maar ook in moderne betonlooks. De houtlooklaminaatvloeren zijn nauwelijks meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Bij Bebo Parket vind je allemaal A-kwaliteit laminaatsoorten en deze worden ook nog eens verkocht met de laagste prijsgarantie.

Laminaat in Overijssel laten bezorgen en/of leggen

Ben je niet in staat om je nieuwe laminaat zelf mee te nemen? Dan kunnen wij de vloer ook bij je thuis bezorgen. Ook kun je onze legservice inhuren voor het vakkundig leggen van het laminaat. Je kunt hiervoor direct een afspraak maken bij de verkoper, maar dat kan ook op een later tijdstip. Dit kan snel en eenvoudig met onze klantenservice. Deze is tijdens kantooruren telefonisch te bereiken 0546-750238 of u stuurt direct een mail naar info@beboparket.nl.

Goedkoop laminaat in Overijssel

Ben je op zoek naar goed en goedkoop laminaat? Kijk dan op onze website voor alle speciale fabrieksaanbiedingen. In onze fabriek kun je alle laminaatvloeren zelf zien en je koopt er vloeren tegen de laagste prijzen van Nederland. Ook ben je bij ons op het goede adres voor alle randartikelen, zoals ondervloeren, plinten en onderhoudsartikelen. Voor informatie kun je ons bellen op 0546-750238 of mail naar info@beboparket.nl.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!