Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR
Laminaat met gratis ondervloer en plinten €4.98 pm2

Lissabon Naturel Eiken Laminaat

Hier ziet u laminaat type Trend Oak Nature. Nu onbeperkt op voorraad en kan bekeken worden in de fabriek

Lissabon Naturel Eiken Laminaat

Op zoek naar Lissabon Naturel Eiken Laminaat? Deze prachtige laminaatvloer geeft uw ruimte een warme en natuurlijke uitstraling dankzij het prachtige decor. Het is een kwalitatieve vloer die in veel verschillende ruimtes te leggen is. Kom naar onze showroom voor Lissabon Naturel Eiken Laminaat!

Lissabon Naturel Eiken Laminaat uitstraling

De uitstraling Lissabon Naturel Eiken Laminaat is zeer exclusief. Het heeft een prachtige, warme en natuurlijke kleur. Dankzij de houtstructuur is het niet te onderscheiden van echt hout. Deze neutrale en warme kleur is in elk interieur te combineren. Prachtig met moderne of juist rustieke meubelen. Dankzij de afwerking krijgt het Lissabon Naturel Eiken Laminaat een luxe uitstraling.

Voordelen Lissabon Naturel Eiken Laminaat

Deze laminaatvloer kent vele voordelige eigenschappen. Ondanks het op echt hout lijkt, beschikt het over alle voordelen van een laminaatvloer en voelt het bovendien ook nog eens heerlijk warm en comfortabel aan. Het is een onderhoudsvrije laminaatvloer, wat inhoudt dat af en toe afnemen voldoende is.

Waar te leggen

Lissabon Naturel Eiken Laminaat is in vele ruimten te leggen. Dankzij de hoge kwaliteit van deze laminaatvloer is hij geschikt voor intensief gebruik. Hij is te leggen in onder andere de gang, keuken, woonkamer, kantoor en winkelpanden. Het is een prachtige laminaatvloer die zeer lang mee gaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!