Madrid Grijs Eiken Laminaat

Mooie laminaat vloer type Trend Oak Grey, met gratis ondervloer en plinten u kunt deze laminaat in de hal bekijken

Madrid Grijs Eiken Laminaat

Creëer een luxe uitstraling met het Madrid Grijs Eiken Laminaat. Dankzij het prachtige decor niet te onderscheiden van echt hout! Kom naar onze showroom om het Madrid Grijs Eiken Laminaat met eigen ogen te bewonderen!

Madrid Grijs Eiken Laminaat

Op zoek naar een mooie en goede laminaatvloer? Dit Madrid Grijs Eiken Laminaat heeft dankzij de kleur en het decor een luxe uitstraling. Het is in elke ruimte te leggen. Het heeft een neutrale kleur waardoor hij in ieder interieur te combineren is. Daarnaast beschikt deze laminaatvloer ook nog eens over vele voordelige eigenschappen.

Uitstraling laminaat

Deze Madrid Grijs Eiken Laminaatvloer heeft een prachtige uitstraling. Dankzij de kleur oogt het erg chique. Het laminaat heeft een zichtbare houtstructuur, het decor ziet er hierdoor zeer natuurlijk uit.

Waar te leggen

Madrid Grijs Eiken Laminaat is in elke ruimte te leggen waar u hem wenst. Deze laminaatvloer is van goede kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Deze vloer beschikt over een kwalitatieve toplaag waardoor hij slijtvast is en tevens gemakkelijk te onderhouden. Hierdoor bent u gegarandeerd van een laminaatvloer die prachtig mooi blijft en jarenlang mee gaat.

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket