Wie opzoek is naar een laminaatvloer met een natuurgetrouw decor, maakt met Balterio laminaat de perfecte keuze. Het is een laminaatvloer die vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout. Dat maakt Balterio laminaat zo geweldig. Het laminaat is verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen.

Opvallende houtstructuur

Balterio laminaat is een unieke laminaatvloer die je nergens anders zult terugzien. De structuur van de planken is zo natuurgetrouw en realistisch, dat het haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Uiteraard is een laminaatvloer stukken goedkoper én praktischer dan een echte houten vloer. De structuur van het laminaat zijn opvallend en voelbaar. Met Balterio laminaat haal je een uniek exemplaar in huis.

Praktisch

Naast een prachtig natuurgetrouw decor, zijn de laminaatvloeren van Balterio ook nog eens super praktisch. De vloeren zijn met gemak te plaatsen door een simpel legsysteem. Dit bespaard enorm veel tijd en moeite. Tevens is het laminaat zeer eenvoudig in het onderhoud.

Meer voordelen Balterio laminaat

  • Brandbestendig
  • Stootvast
  • Slipvast
  • Vlekbestendig

Alle 116 resultaten