Grijs bruin PVC laminaat

Grijs bruin PVC laminaat

VAN €10,98 VOOR
€1,98

Bent u op zoek naar Grijs bruin PVC laminaat dan hoeft u niet verder te kijken. De grijsbruine kleur is heel toegankelijk en toepasbaar in ieder interieur. Komt u deze week tijdens onze fabrieksuitverkoop dan heeft u geluk want deze vloer is nu extra voordelig.

  • I.c.m. plinten
  • I.c.m. ondervloer

 

Uitstraling van Grijs bruin PVC laminaat

Deze mooie grijsbruine vloer straalt rust uit in uw woning. Door de warme kleur voelt u zich direct  thuis. PVC Laminaat is een vloer met een kunststof toplaag en een superhandige clickverbinding waardoor het zelf leggen van deze vloer een fluitje van een cent wordt. Ook het schoonhouden stelt helemaal niets voor! Stofzuigen en zo nodig dweilen, dat is alles! PVC laminaat heeft geen jaarlijks onderhoud nodig zoals een echte houten vloer terwijl het verschil nauwelijks zichtbaar is. Fantastisch toch?

 

Bebo Onderhoudsset

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk  van uw  PVC laminaatvloer kunt genieten hebben wij voor u een onderhoudsset samengesteld. In deze set vindt u verschillende onderhouds- en beschermproducten zoals een set viltdopjes en viltlappen voor uw meubels en PVC laminaat reinigingsmiddelen.

 

Gratis eten & drinken

Komt u gezellig bij ons in de showroom om uw Grijs bruin PVC laminaat te bekijken dan voorzien wij u graag van gratis eten en drinken. We hebben een lekker kopje verse koffie of thee met iets lekkers voor u klaarstaan. Daarnaast kunt u ook lekker bij ons lunchen met soep van de dag en een lekker vers belegd broodje.