Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren
Grijs bruin PVC laminaat
Actie!

Grijs bruin PVC laminaat

Bent u op zoek naar Grijs bruin PVC laminaat dan hoeft u niet verder te kijken. De grijsbruine kleur is heel toegankelijk en toepasbaar in ieder interieur. Komt u deze week tijdens onze fabrieksuitverkoop dan heeft u geluk want deze vloer is nu extra voordelig.

  • I.c.m. plinten
  • I.c.m. ondervloer
Van € 10,98
Vanaf
€ 1,98
pm2
Voordelen volgens onze specialist

Deze week leegverkoop!

Op alle vloeren 25 jaar garantie

Altijd de laagste prijsgarantie!

Altijd 14 dagen bedenktijd

Binnen 24 uur geleverd

Productie in eigen huis

Altijd 100% tevreden

Sublieme klantenservice

Keihard de goedkoopste!

Professionele legservice

Legservice

Ben je op zoek naar een mooie vloer, of heb je een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kun je terecht bij legservice van Bebo Parket. Bebo Parket beschikt over de grootste legservice van Nederland. Wij bieden je de beste legservice en leggen in heel Nederland en België. Je kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer je wilt. Alleen bij ons vind je de best opgeleide vakmannen onze vakmannen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot echte professionals. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoge legkwaliteit.

Offerte aanvragen

Uitstraling van Grijs bruin PVC laminaat

Deze mooie grijsbruine vloer straalt rust uit in uw woning. Door de warme kleur voelt u zich direct thuis. PVC Laminaat is een vloer met een kunststof toplaag en een superhandige clickverbinding waardoor het zelf leggen van deze vloer een fluitje van een cent wordt. Ook het schoonhouden stelt helemaal niets voor! Stofzuigen en zo nodig dweilen, dat is alles! PVC laminaat heeft geen jaarlijks onderhoud nodig zoals een echte houten vloer terwijl het verschil nauwelijks zichtbaar is. Fantastisch toch?

Bebo Onderhoudsset

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw PVC laminaatvloer kunt genieten hebben wij voor u een onderhoudsset samengesteld. In deze set vindt u verschillende onderhouds- en beschermproducten zoals een set viltdopjes en viltlappen voor uw meubels en PVC laminaat reinigingsmiddelen.

Gratis eten & drinken

Komt u gezellig bij ons in de showroom om uw Grijs bruin PVC laminaat te bekijken dan voorzien wij u graag van gratis eten en drinken. We hebben een lekker kopje verse koffie of thee met iets lekkers voor u klaarstaan. Daarnaast kunt u ook lekker bij ons lunchen met soep van de dag en een lekker vers belegd broodje.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!