Grijs bruin PVC laminaat

Grijsbruin PVC laminaat

VAN €10,98 VOOR
€1,98

Grijsbruin PVC laminaat kan altijd en overal in elk interieur van iedere woning! Daar komt bij dat de grijsbruine kleur prima combineert met alle mogelijke kleuren meubelen. Deze week ook nog extreem voordelig, dus profiteer snel!

  • I.c.m. plinten
  • I.c.m. ondervloer

 

PVC laminaat

Om de uitstraling van een natuurlijke houten vloer zo goed mogelijk te benaderen bieden wij  Grijsbruin PVC laminaat aan in planken. Door de vellingskant, ook wel V-groef genoemd zult u nauwelijks het verschil kunnen zien tussen PVC laminaat en een échte houten vloer. PVC laminaat is stil en geluiddempend. Ook is PCV laminaat in aanschaf zeer voordelig.

 

Goede kwaliteit

Bij BEBO hebben wij alleen maar vloeren van de hoogste kwaliteit. PVC laminaat is een dunne vloer die is opgebouwd uit een onderlaag van melamine, een HDF laag met daarbovenop een kunststof toplaag. In combinatie met een van onze goede ondervloeren heeft u straks een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben. 

 

PVC Laminaat zelf leggen

Bent u handig en wilt u graag kosten besparen? Ons Grijsbruin PVC laminaat beschikt zoals ook alle laminaatvloeren over een kliksysteem waarmee de onderdelen aan elkaar verbonden zijn. Omdat u de planken zelf op maat kunt zagen is PVC laminaat heel gemakkelijk zelf te leggen. Ziet u, om welke reden dan ook, op tegen deze klus, dan beschikken wij over zeer deskundige PVC laminaatleggers. Vraag gerust naar onze mogelijkheden. Zien we u binnenkort in onze showroom? Pak dan gelijk die gratis lunch mee, dat vinden wij gezellig!