Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren
Grijs bruin PVC laminaat
Actie!

Grijsbruin PVC laminaat

Grijsbruin PVC laminaat kan altijd en overal in elk interieur van iedere woning! Daar komt bij dat de grijsbruine kleur prima combineert met alle mogelijke kleuren meubelen. Deze week ook nog extreem voordelig, dus profiteer snel!

  • I.c.m. plinten
  • I.c.m. ondervloer
Online prijs 10,98
Actieprijs vanaf
€ 1,98
pm2

€ 2,4 incl. btw.

Voordelen volgens onze specialist

Deze week leegverkoop!

Op alle vloeren 25 jaar garantie

Altijd de laagste prijsgarantie!

Altijd 14 dagen bedenktijd

Binnen 24 uur geleverd

Productie in eigen huis

Altijd 100% tevreden

Sublieme klantenservice

Keihard de goedkoopste!

Professionele legservice

Legservice

Ben je op zoek naar een mooie vloer, of heb je al een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kun je terecht bij de legservice van BeBo Parket. BeBo Parket beschikt over de grootste legservice van Nederland. Wij bieden de beste legservice en leggen in heel Nederland en België. Je kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer je wilt. Alleen bij ons vind je de best opgeleide vakmensen; onze vakmensen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot echte professionals. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoogwaardige legkwaliteit. Let op: onze legservice is niet van toepassing op onze wandpanelen.

Offerte aanvragen

PVC laminaat

Om de uitstraling van een natuurlijke houten vloer zo goed mogelijk te benaderen bieden wij Grijsbruin PVC laminaat aan in planken. Door de vellingskant, ook wel V-groef genoemd zult u nauwelijks het verschil kunnen zien tussen PVC laminaat en een échte houten vloer. PVC laminaat is stil en geluiddempend. Ook is PCV laminaat in aanschaf zeer voordelig.

Goede kwaliteit

Bij BEBO hebben wij alleen maar vloeren van de hoogste kwaliteit. PVC laminaat is een dunne vloer die is opgebouwd uit een onderlaag van melamine, een HDF laag met daarbovenop een kunststof toplaag. In combinatie met een van onze goede ondervloeren heeft u straks een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

PVC Laminaat zelf leggen

Bent u handig en wilt u graag kosten besparen? Ons Grijsbruin PVC laminaat beschikt zoals ook alle laminaatvloeren over een kliksysteem waarmee de onderdelen aan elkaar verbonden zijn. Omdat u de planken zelf op maat kunt zagen is PVC laminaat heel gemakkelijk zelf te leggen. Ziet u, om welke reden dan ook, op tegen deze klus, dan beschikken wij over zeer deskundige PVC laminaatleggers. Vraag gerust naar onze mogelijkheden. Zien we u binnenkort in onze showroom? Pak dan gelijk die gratis lunch mee, dat vinden wij gezellig!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!