Licht bruin PVC laminaat

Lichtbruin PVC laminaat

VAN €10,98 VOOR
€1,98

Prachtig Lichtbruin PVC laminaat met mooie warme contrasten, dat wil toch iedereen? Bent u op zoek naar PVC laminaat? Dan is dit uw kans want deze week is deze vloer gigantisch in prijs verlaagd! Profiteer nu snel!

  • I.c.m. plinten
  • I.c.m. ondervloer

 

Kleurtinten in PVC laminaat

Houdt u van een PVC laminaatvloer met meerdere kleurtinten? Dan hebben wij deze prachtige vloer voor u uitgezocht. Dit Lichtbruin PVC laminaat bevat een ruime scharkering warme tinten en door het houten motief lijkt de vloer op een echte natuurlijke houten plank. Dit PVC laminaat is voorzien van een afgeschuinde vellingskant en past in iedere interieurstijl.

 

Legservice

Het zelf leggen van deze vloer is door de bij ons beschikbare hulpmiddelen een fluitje van een cent. Ziet u er toch tegen op om deze vloer zelf te leggen of heeft u simpelweg geen tijd? Dan beschikken wij over een zeer professioneel team PVC laminaatleggers. Onze jongens hebben jarenlange ervaring op het gebied van vloeren leggen. Vraag in de winkel naar onze mogelijkheden.

 

Showroom

Bij ons in de showroom vindt u het grootste aanbod vloeren van heel Nederland. Wij bieden u zowel PVC, PVC laminaat, laminaat als houten vloeren van de hoogste kwaliteit aan. Als u bij ons langs komt verwelkomen wij u graag met een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Blijf ook lekker bij ons lunchen, dat vinden wij gezellig! Soep van de Dag met een vers belegd broodje staat voor u klaar.