Tegellaminaat Hoogglans Dark

Laagste prijs garantie

Creëer een luxe uitstraling met het dark hoogglans tegellaminaat. Dankzij het prachtige decor niet te onderscheiden van echt natuursteen!

Dark hoogglans tegellaminaat

Op zoek naar een donkere tegellaminaatvloer? Dit dark hoogglans tegellaminaat heeft dankzij de kleur en het decor een luxe uitstraling. Het is in elke ruimte te leggen en is te combineren in elk interieur. Hij is nauwelijks te onderscheiden van een echte natuurstenen vloer en bezit daarnaast ook nog eens van vele voordelige eigenschappen.

Uitstraling tegellaminaat

Deze tegellaminaatvloer heeft een prachtige uitstraling. Dankzij de donkere kleur oogt het erg chique. Deze tegellaminaatvloer heeft een voelbare structuur en beschikt over een v-groef. Hierdoor is dit tegellaminaat niet te onderscheiden van echt natuursteen. Het decor ziet er zeer natuurlijk uit. Dit exclusieve donkere tegellaminaat is prachtig te combineren met lichte meubelen.

Waar te leggen?

Dark hoogglans tegellaminaat is in elke ruimte te leggen waar u hem wenst. Deze tegellaminaatvloer is van hoge kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Deze vloer beschikt over een zeer kwalitatieve toplaag waardoor hij slijtvast is en tevens gemakkelijk te onderhouden. Bij aanschaf van deze vloer heeft u ooknog eens een garantie van 15 jaar. Hierdoor bent u er zeker van dat deze vloer altijd prachtig mooi blijft en jarenlang mee gaat.
Kom naar de fabriek
Neem contact op

Extra informatie

8 mm dik

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Natuurlijke look door v-groef rondom

Voelbare structuur

Voelt warm en comfortabel aan

Zeer onderhoudsvriendelijk