Tegellaminaat hoogglans Elesgo Superglans Freestone V5

Laagste prijs garantie

Creëer een zeer luxe uitstraling met het elesgo superglans freestone v5 tegellaminaat. Het prachtige donkere tegellaminaat brengt een unieke sfeer in iedere ruimte.

Elesgo superglans freestone v5 tegellaminaat

Op zoek naar elesgo superglans freestone v5 tegellaminaat? Deze vloer straalt luxe en klasse uit en is te combineren in elk interieur. Deze tegellaminaatvloer is niet te onderscheiden van echt natuursteen en biedt alle voordelen van een laminaatvloer. Het voelt heerlijk warm en comfortabel aan. Dankzij moderne technieken beschikt dit tegellaminaat over een toplaag van hoge kwaliteit.

Uitstraling tegellaminaat

Het elesgo superglans freestone v5 tegellaminaat heeft een glanzend oppervlak, met een zeer natuurlijke uitstraling dankzij het decor en de kleur. Het decor is perfect nagemaakt van echt natuursteen. Met dit tegellaminaat creëer je een realistische en levendige uitstraling. Dankzij het tegelformaat van de planken wordt het natuursteen effect extra benadrukt. Met deze bijzondere laminaatvloer bereikt u echte luxe en elegantie.

Eigenschappen Elesgo superglans freestone v5 tegellaminaat

Waar te leggen?

Deze elesgo superglans freestone v5 tegellaminaat laminaatvloer is gemaakt met moderne technologie. Het beschikt niet alleen over een mooi oppervlak, maar daarnaast is dit oppervlak ook nog eens zeer kwalitatief. Het heeft een hoge belastbaarheid dankzij het luxe oppervlak en daarnaast voel het erg comfortabel aan. Ook is het zeer gemakkelijk te onderhouden. Dankzij deze eigenschappen is het tegellaminaat in vrijwel elke ruimte te leggen. Het is zowel geschikt voor huishoudelijk- als commercieel gebruik.

Kom naar de fabriek
Neem contact op

Extra informatie

8 mm dik

Dubbel finish toplaag

Antistatisch oppervlak

Buitengewoon slijtvast

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Voelbare structuur

Voelt warm en comfortabel aan

Zeer onderhoudsvriendelijk