Tegellaminaat hoogglans Elesgo Hoogglans Zwart Maxi V5

Laagste prijs garantie

De Elesgo hoogglans zwart maxi v5 heeft een prachtig tegeldecor met een dubbel finish toplaag waardoor het een uniek glanzend en natuurgetrouwe uitstraling creëert.

Elesgo hoogglans zwart maxi v5 tegellaminaat

Op zoek naar een prachtige elesgo hoogglans zwart tegellaminaatvloer? Dit tegellaminaat heeft dankzij zijn dubbel finish toplaag een natuurgetrouwe uitstraling. In combinatie met de brede plank, de vuilafstotende toplaag en de geluiddempende onderlaag is deze unieke vloer de perfecte keuze als u voor tegellaminaat kiest. Het lijkt op echt natuursteen, maar bezit alle voordelen van een laminaatvloer.

Uitstraling tegellaminaat

De elesgo hoogglans zwart tegellaminaatvloer heeft een zeer unieke uitstraling. Het is een zwarte vloer met een hoogglans oppervlak en een natuurgetrouw decor. In combinatie met het tegelformaat is deze laminaatvloer niet te onderscheiden van echt natuursteen. Het staat prachtig in elk interieur. Welke uitstraling u ook wenst, met het elesgo hoogglans zwart tegellaminaat krijgt u de perfecte uitstraling die u wenst.

Waar te leggen?

De elesgo hoogglans zwart tegellaminaatvloer is een zeer kwalitatieve vloer. Het biedt extra loopcomfort en geluiddemping. Dankzij het speciale oppervlak is deze tegellaminaatvloer zeer slijtvast. Hierdoor is het een duurzame en luxe laminaatvloer die jarenlang mee gaat. Dankzij deze kwalitatieve eigenschappen is deze tegellaminaatvloer vrijwel in elke ruimte te leggen. Van slaapkamer tot keuken, en van kantoor tot winkelpand. Wanneer u deze tegellaminaatvloer aanschaft ontvangt u ook nog eens een garantie periode van 15 jaar op deze vloer.
Kom naar de fabriek
Neem contact op

Extra informatie

8 mm dik

Dubbel finish toplaag

Antistatisch oppervlak

Buitengewoon slijtvast

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Voelbare structuur

Voelt warm en comfortabel aan

Zeer onderhoudsvriendelijk