Tegellaminaat Hoogglans Marmor

Laagste prijs garantie

Met het hoogglans tegellaminaat marmor combineert u echte charme en duurzaamheid in uw ruimte

Hoogglans marmor tegellaminaat

Op zoek naar een hoogglans marmor tegellaminaatvloer? Deze vloer straalt echte kwaliteit uit. Het is niet te onderscheiden van echt marmer dankzij het natuurlijke oppervlak. Het tegellaminaat voelt heerlijk warm en comfortabel aan. Het beschikt over vele voordelige eigenschappen en is in iedere gewenste ruimte te leggen. Onze enthousiaste medewerker staan altijd voor u klaar om het beste advies te geven!

Uitstraling tegellaminaat

Deze hoogglans marmor tegellaminaat heeft een licht grijze marmerstructuur. Het heeft een glanzend oppervlak en is perfect te combineren in elk interieur. Dankzij de realistische vormgeving is het tegellaminaat niet te onderscheiden van echt natuursteen. Ondanks het op echt steen lijkt, beschikt het over alle voordelen van een laminaatvloer.

Waar te leggen?

Deze hoogglans tegellaminaat marmor laminaatvloer is vrijwel overal te leggen. Dankzij moderne technologieën beschikt deze tegellaminaatvloer over een zeer kwalitatief oppervlak. Hierdoor is de vloer geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast is hij ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Als deze eigenschappen vergroot de levensduur van deze vloer. Hij is te gebruiken voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Daarnaast krijgt u bij aanschaf van deze vloer ook nog eens een garantie van 15 jaar. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw prachtige tegellaminaatvloer jarenlang mee gaat!
Kom naar de fabriek
Neem contact op

Extra informatie

8 mm dik

Dubbel finish toplaag

Antistatisch oppervlak

Vochtresistent

Buitengewoon slijtvast

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Voelbare structuur

Voelt warm en comfortabel aan

Zeer onderhoudsvriendelijk