Tegellaminaat hoogglans wit zonder v-groef

Laagste prijs garantie

Creëer een luxe uitstraling met het dark hoogglans tegellaminaat. Dankzij het prachtige decor niet te onderscheiden van echt natuursteen!

Wit hoogglans tegellaminaat zonder v-groef

Op zoek naar een prachtige witte hoogglans tegellaminaatvloer? Dit tegellaminaat heeft dankzij zijn prachtige oppervlak en decor een zeer luxe uitstraling. Het is niet te onderscheiden van echte tegels en te combineren in elk interieur. Ondanks het op een echte natuursteenvloer lijkt, bezit het alle voordelen van een laminaatvloer.

Uitstraling tegellaminaat

De uitstraling van dit hoogglans laminaat is zeer exclusief. Niemand zal zeggen dat het een laminaatvloer is. Dit tegellaminaat heeft namelijk een schitterende glans en is niet te onderscheiden van echte tegels. Het design van dit laminaat is erg bijzonder. Het staat prachtig in een modern interieur met donkere meubelen, of juist in combinatie met een rustiek karakter. Met de wit hoogglans tegellaminaatvloer kunt u elke gewenste look creëren.

Waar te leggen?

Het wit hoogglans tegellaminaat is werkelijk overal te leggen. Deze vloersoort is namelijk van zeer goede kwaliteit. Daarnaast is het ook erg goed te onderhouden. Het is geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Hierdoor is het onder andere te leggen in de slaapkamer, woonkamer, keuken, gang, winkelpanden en kantoorruimten. Bij aanschaf van dit tegellaminaat krijgt u een garantie van 15 jaar. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw vloer jarenlang prachtig mooi blijft.

call_to_a_fabriek  call_to_a_contact

Extra informatie

8 mm dik

Exclusieve glans

Natuurlijke look

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Voelt warm en comfortabel aan

Zeer onderhoudsvriendelijk