Tegellaminaat Visio Grande Basalt White

Laagste prijs garantie!

Deze unieke tegellaminaat vloer geeft uw ruimte een zeer natuurlijke uitstraling dankzij de voelbare structuur en prachtige v-groef.
Met het unieke decor van de visio grande basalt white tegellaminaat creëert u een prachtige luxe uitstraling in uw ruimte.

Visio grande basalt white laminaat

Zoekt u een prachtige lichte tegellaminaatvloer? De visio grande basalt white is een laminaatvloer die sprekend op tegellaminaat lijkt. Dankzij de vele voordelige eigenschappen is deze vloer voor iedere ruimte aan te raden. Voor advies en vragen staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te helpen.

Uitstraling

De visio grande basalt white tegellaminaatvloer heeft de uitstraling van echt natuursteen. Dankzij het matte oppervlak en de voelbare structuur voelt en oogt deze laminaatvloer zeer natuurlijk. Door de v-groef rondom de plank heeft het nog meer weg van een echte tegel. Deze lichte tegellaminaat vloer is dankzij de neutrale kleur en het uniek decor in vrijwel elk interieur te combineren.

Waar te leggen?

De visio grande basalt white tegel laminaatvloer kan in elke ruimte gelegd worden. Het is namelijk een kwalitatieve vloer van 8 mm dik met gebuikersklasse 32. Dit houd in dat hij zelfs voor commercieel gebruik gebruikt kan worden. Deze laminaatvloer is te leggen in de gang, keuken, slaapkamer, woonkamer, kantoor en winkelpanden. Ook als u vaak veel mensen over de vloer krijgt of huisdieren hebt is deze vloer erg geschikt en zelfs aan te raden. Hij is namelijk zeer gemakkelijk te onderhouden dankzij het speciale oppervlak. Daarnaast krijgt u bij deze vloer een garantie van 15 jaar waardoor u gegarandeerd bent van een vloer die jarenlang mee gaat.
Kom naar de fabriek
Neem contact op

Extra informatie

8mm dik

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Natuurlijke look door v-groef rondom

Voelbare structuur

Antistatische werking

Voelt warm en comfortabel aan

Zeer onderhoudsvriendelijk