Tegellaminaat Visio Grande Oiled Slate

Laagste prijs garantie!

Deze unieke tegellaminaat vloer geeft uw ruimte een zeer natuurlijke uitstraling dankzij de voelbare structuur en prachtige v-groef.

Visio Grande oiled slate laminaat

Bent u op zoek naar Visio Grande Oiled Slapte tegellaminaat? Deze laminaatvloer is niet te onderscheiden van echte natuurstenen tegels! Hierdoor krijgt uw ruimte een natuurlijke uitstraling. Ondanks het precies op echt steen lijkt, heeft het alle voordelen van een laminaatvloer. Het is geschikt voor zowel in de gang als in een kantoorpand. Onze enthousiaste medewerker staan altijd voor u klaar om het beste advies te geven!

Uitstraling

Dankzij de prachtige uitstraling van het tegellaminaat brengt u de natuur in huis. Het laminaat heeft een v-groef en tegelformaat waardoor deze vloer niet te onderscheiden is van echte tegels. Ook beschikt het over een voelbare structuur wat de tegels nog wat extra karakter geeft. Het past goed in zowel een landelijk als modern interieur.

Waar te leggen?

Deze Visio Grande oiled slate laminaatvloer is geschikt voor vele ruimten waardoor het overal te leggen is. Het beschikt namelijk over gebruikersklasse 32 waardoor het zelfs geschikt is voor commercieel gebruik. Dit houd in dat het goed te leggen is in onder andere de gang, keuken, woonkamer, kantoor en winkelpanden. Het is een zeer geschikte vloer wanneer u huisdieren heeft. Dit komt doordat de vloer niet glad en gemakkelijk te onderhouden is. Daarnaast heeft u bij aanschaf van deze laminaatvloer 15 jaar garantie. Het is van zeer goede kwaliteit waardoor het zeer lang mee gaat!
Kom naar de fabriek
Neem contact op

Extra informatie

8mm dik

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Natuurlijke look door v-groef rondom

Voelbare structuur

Voelt warm en comfortabel aan

Zeer onderhoudsvriendelijk