Laminaat Traditione

Dit laminaat kenmerkt zich door de tijdloze uitstraling en past in alle interieurs, met kliksysteem

Traditione laminaat

Traditione laminaat heeft een rustiek en natuurlijk karakter. Het is te combineren in iedere stijl, en met elke gewenste kleur. Deze levendige laminaatvloer is verkrijgbaar in veel uiteenlopende tinten. Zo is er voor iedereen de gewenste Traditione laminaatvloer verkrijgbaar. Kom naar onze showroom of vraag een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Uitstraling Traditione laminaat

Traditione laminaat heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Het is niet te onderscheiden van een echte houten vloer dankzij het prachtige hout decor met voelbare houtstructuur. Een Traditione laminaatvloer is een perfecte keuze als u op zoek bent naar karakter. Met deze vloer creëert u een unieke uitstraling in iedere gewenste ruimte.

Traditione laminaat voordelen

– Niet te onderscheiden van echt hout
– Zeer natuurlijk houtdecor
– Zichtbare houtstructuur
– Voelbare houtstructuur
– Gemakkelijk onderhoud
– Vuil valt niet snel op

Duurzaamheid Traditione laminaat

Traditionele laminaatvloeren zijn uiterst duurzaam. De laminaatvloer bevat een slijtvaste toplaag en zorgt er voor dat het laminaat door de jaren heen prachtig blijft. Daarnaast is kunt u zeer veel intensieve gebruikersjaren aan met deze laminaatvloer. Dit maakt Traditione laminaat een duurzame laminaatvloer.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket