Wild eiken laminaat

Deze wild eiken laminaat vloer geeft een robuuste uitstraling. Laminaat in de outlet geldt op=op

wild eiken combiWild eiken laminaat

Wild eiken laminaat geeft uw ruimte een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Het heeft een warme kleur en het is in veel verschillende ruimtes te leggen. Bij Bebo Parket heeft u een ruime keuze uit veel verschillende wild eiken laminaatvloeren.

Voordelen wild eiken laminaat

Een wild eiken laminaatvloer kent veel voordelen. Het is geschikt voor verschillende gebruikersklassen waardoor het in veel verschillende ruimtes te leggen is. Het is bijvoorbeeld geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, de gang enzovoort. Wild eiken laminaat staat prachtig in een modern of juist klassiek interieur.

Onderhoud wild eiken laminaat

Wild eiken laminaat is zeer gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de speciale toplaag is hij gemakkelijk stofvrij te houden en geschikt om lichtvochtig te reinigen. Door middel van de juiste onderhoudsmiddelen kunt u jarenlang genieten van uw prachtige laminaatvloer.

Verschillende soorten wild eiken laminaat

Wild eiken laminaat is in veel verschillende soorten, decors en kwaliteiten te verkrijgen. Op die manier zit er voor elke ruimte de perfecte wild eiken laminaatvloer bij. Zo is laminaat ook verkrijgbaar met en zonder v-groef. Een v-groef geeft uw wild eiken laminaatvloer een extra natuurlijke uitstraling. Hierdoor is het wild eiken laminaat nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket