Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Wild eiken laminaat

Deze wild eiken laminaat vloer geeft een robuuste uitstraling. Laminaat in de outlet geldt op=op.

Wild eiken laminaat

Wild eiken laminaat geeft uw ruimte een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Het heeft een warme kleur en het is in veel verschillende ruimtes te leggen. Bij Bebo Parket heeft u een ruime keuze uit veel verschillende wild eiken laminaatvloeren.

wild-eiken

Voordelen wild eiken laminaat

Een wild eiken laminaatvloer kent veel voordelen. Het is geschikt voor verschillende gebruikersklassen waardoor het in veel verschillende ruimtes te leggen is. Het is bijvoorbeeld geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, de gang enzovoort. Wild eiken laminaat staat prachtig in een modern of juist klassiek interieur.

Onderhoud wild eiken laminaat

Wild eiken laminaat is zeer gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de speciale toplaag is hij gemakkelijk stofvrij te houden en geschikt om lichtvochtig te reinigen. Door middel van de juiste onderhoudsmiddelen kunt u jarenlang genieten van uw prachtige laminaatvloer.

Verschillende soorten wild eiken laminaat

Wild eiken laminaat is in veel verschillende soorten, decors en kwaliteiten te verkrijgen. Op die manier zit er voor elke ruimte de perfecte wild eiken laminaatvloer bij. Zo is laminaat ook verkrijgbaar met en zonder v-groef. Een v-groef geeft uw wild eiken laminaatvloer een extra natuurlijke uitstraling. Hierdoor is het wild eiken laminaat nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!