Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Massieve antieke houten vloer

Een houten vloer wordt vaak geassocieerd met een massief eiken houtenvloer, maar dit hoeft niet altijd aan de orde te zijn. Als houten vloer kan naast het massief eiken ook berken of grenen worden gebruikt. Massief grenen houten planken hebben een mooie rustieke uitstraling en hebben een levendige structuur. Er zijn meerdere behandelingen mogelijk om de vloer passend te maken bij ieder interieur; van kleurbehandeling tot het borstelen van het hout.

Uitzoeken houten vloer

Een aantal weken geleden heeft een meneer uit Vriezenveen een bezoek gebracht aan de showroom van Bebo Parket. Tijdens dit bezoek heeft deze meneer gekozen voor een antieke massieve houten vloer. Deze meneer uit Vriezenveen wou een robuuste stijl creëren door gebruik te maken van houten planken met een rustieke uitstraling en een donkerbruine kleur.

Bij een bezoek aan de showroom in Vriezenveen heeft de klant keuze uit verschillende houtsoorten, waaronder antieke massieve vloeren en lamelparket soorten. De meeste planken die worden aangeboden in de showroom van Bebo Parket zijn onbehandeld. Het voordeel van een onbehandelde houten plank is dat deze planken in elke gewenste kleur behandeld kunnen worden; van white wash tot een zwarte behandeling. De verschillende kleuren staan op grote showborden opgesteld in de showroom. Aangezien deze meneer een vloer wou hebben met een donkerbruin effect voor in de keuken bij een antiek fornuis, heeft hij gekozen om de vloer te laten kleuren door Bebo Parket in de kleur abdij.

Leggen houten vloeren

Deze week is de massief antieke houten vloer Vriezenveen gelegd. De klant was vroeg in de ochtend begonnen met het leggen van de vloer in de keuken. De ervaren leggers hadden het deze meneer niet kunnen verbeteren de vloer is er in een ochtend ingelegd. Als extra bescherming is de vloer afwerkolie gezet. Deze olie beschermt de vloer tegen vocht en vuil, waardoor onderhoud aan de vloer minimaal is.  Succes met de massieve antieke houten vloer.

antieke schoolvloer
Familie van Woezik uit Wijchem vloer
Massieve antieke houten vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!