Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Meister houten vloeren

Hightech houten vloer Lindura van Meister was op Domotex Hannover begin dit jaar dé technische noviteit in houten vloeren. Tot een uiterst robuust oppervlak wordt deze hightech natuur geoliede vloer op een hoogwaardige HDF-drager op een houten toplaag versmolten. Het fijne houtpoeder dringt in iedere porie van de houten toplaag en wordt door hitte en onder druk met elkaar versmolten. Met dit proces wordt het gelijkmatig en geïmpregneerd en gestabiliseerd. De onderkant van de HDF-drager wordt ook voorzien van een laag houtpoeder voor nog meer stabiliteit. Het wood powder is een mix van natuurlijke materialen. De vloer voelt daardoor aangenaam aan de voeten. De minerale stoffen, kleurstoffen en houtvezels maken de vloer ook nog eens extreem slijtvast. De Duitse fabrikant heeft voor het maken van Lindura een licentie op de gepatenteerde Woodpowder-technoligie van Välinge Innovation (valinge.se) Lindura biedt hierdoor een nieuwe demensie inzake impactresistentie, slijtvastheid en robuustheid in houten vloeren. Wanneer een LIndura-plank wordt opgepakt dan is direct voelbaar welk hout u in bezit heeft

VINTAGE LOOK meister

Maar liefst 20 jaar garantie krijgt u van de fabrikant op de hoge weerstandsvermogen vloer van LIndura. Dat is toch wel een stuk zekerheid wat hier wordt gegeven. Een Lindura vloer is even gemakkelijk te onderhouden dan een Meister parketvloer. maar een Lindura vloer geeft door de Woodpowder-technologie drager een toplaag die zeer slijtvast maakt en stabiliseert. Er ontstaan zeer mooie donkere opvuleffecten die de noesten optisch accentueren door de houtpoeder in de toplaag te versmelten. Hierdoor heeft Lindura een unieke landelijke uitstraling. Een mooi patina en vintage  look ontstaan doordat de vloer wordt belopen.  Het uiteindelijke resultaat is een zeer mooi landhuisdeel welke levendig, gebarsten en natuurgeolied is met een fijne verouderde uitstraling.

PRIJS GROOTSTE VOORDEEL meister vloeren

De 11mm dikke Lindura houten vloeren HD300 zijn er in twee formaten: 27x220cm en 32x260cm. In tien verschillende oppervlakken zijn deze beschikbaar, waaronder acht in eiken en twee in lariks. Kenmerken van deze enorme robuustheid is de sterk benadrukte. De prijs is het grootste voordeel van een Meister-vloer! De consumentenadviesprijs ligt onder normale prijs per vierkante meter incl. BTW. En dat voor een vloer in uw winkel die nieuwe verkoopkansen biedt in grote volumes!

meistervloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!